Wraith W75 klavye alınır mı?

Bu arada iade konusunda Wraith kendi ürünleri için 30 gün koşulsuz iade hakkı sunuyordu, hala var mı bilemiyorum bakmak lazım.

14 gün içinde iade edebilirsin, kutusuna bir şey olmazsa ve ambalajın açılmaması lazımmış. Ama ambalajı açmadan nasıl deniyeceğiz onu anlamadım.

o markalardan değil wraithten aldıklarımda da oldu
Mesela?

o markalardan değil wraithten aldıklarımda da oldu
5-6 ayda bozulacak klavyeler değiller, diyelim ki switchlerinde bir sorun çıktı yanında gelen switchlerle değiştirirsin, PCB mi bozuldu verirsin değişim yaparlar. Bir de 4-5 klavye demişsiniz, hiç inanasım gelmedi.

Sattığı hiçbir klavye kalitesiz değil hocam, bir de arkadaş 4-5 klavye demiş ben imkanı olduğunu sanmıyorum.

5-6 ayda bozulacak klavyeler değiller, diyelim ki switchlerinde bir sorun çıktı yanında gelen switchlerle değiştirirsin, PCB mi bozuldu verirsin değişim yaparlar. Bir de 4-5 klavye demişsiniz, hiç inanasım gelmedi.

Sattığı hiçbir klavye kalitesiz değil hocam, bir de arkadaş 4-5 klavye demiş ben imkanı olduğunu sanmıyorum.

Değil mi o kadar klavye alsam sorun yaşasam bir daha bilgisayar kullanmazdım sanırım. (ucuz şeyler değilse)

wraithten 2 klavye aldım diğerleri başka ama orda satılan markalar yine akko gibi.

W75 öneririm. Tek sıkıntısı çok düşük mm ayarında spam yapması. 0.5mm veya daha yüksek kullanmak lazım. O bütçedeki en iyi switch ve stabilizerları kullanıyor.
Pek incelemesi yok lakin Darmoshark KT68Z de bakılabilir alüminyum kasası yüzünden.

4300₺'lik model cidden Gateron Jade kullanıyorsa bakılabilir.

Arkadaşlar forumları okudum. Bazıları alınır/Bazıları alınmaz sıkıntı çıkarsa iade edemezsiniz diyorlar.
Sizce alınır mı? Başka klavye öneriniz var mı?
Boyut böyle olacak.
Red/Brown/White switch olabilir.
Bütçe maksimum 2000 - 4800 esneme çok olmaz.
Boyut böyle ya da TKL oalcak.
Sorun yaşatmasın.
Gamepower eva 7 alabilirsin istersen.Güzel klavye hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı