Wraith W75 vs Wooting 60HE

Biri ucuz yollu yarı fason Türk markası, biri son 20 yıldır klavye inovasyonundaki en büyük harekete öncelik olan marka. Bütçen varsa düşünce sebebi bile olmamalı.
Wraith'i bu kadar ezen kimseyi görmedim. Gayet kaliteli klavyeleri. Bi wooting değil ama bu kadar da öldürmeyin.

Wraith'i bu kadar ezen kimseyi görmedim. Gayet kaliteli klavyeleri. Bi wooting değil ama bu kadar da öldürmeyin.
Kaliteli oldukları falan yok, markaların %80'i gibi fasondan geçme, sadece fasonun iyisi olduğu için çöp değil. Bir Ajazz'dan bir E-Yooso'dan farkı yok, aynı fabrikalardan çıkıyorlar zaten.

Doğru diyor parasını verirsen wraithin tüm ürünlerini kendi isminle dahi çıkartabilirsin. Aynı klavyeyi gamepadi al kendi logonu bastırıp getir bunda bir şey yok ki.

Doğru diyor parasını verirsen wraithin tüm ürünlerini kendi isminle dahi çıkartabilirsin. Aynı klavyeyi gamepadi al kendi logonu bastırıp getir bunda bir şey yok ki.
Gel de anlat, sanıyorlar ki sıfırdan tasarlayıp üretip satıyorlar. Alibaba'da Wraith'in klavyelerinin ham hali 5 dolar falan :D

Gel de anlat, sanıyorlar ki sıfırdan tasarlayıp üretip satıyorlar. Alibaba'da Wraith'in klavyelerinin ham hali 5 dolar falan :D

Eğer bulduysan Alibaba'da linkini at. Tabii alabiliyorsan çoğunlukla fazla alımlarda alabiliyorsun onu da Wraith izin verir ise. eğer Alibaba'da ürün var ise tabii bu. Normalde birçok marka zaten Çin'de üretiliyor. Sadece diyorlar ki al şu kadar para ürünün kalıbını kullanma. Wraith bunu yapacak parası var mı zannetmiyorum eğer dediğin gibi Alibaba'da var ise. Başka markalara satabilirler tabii izin verirler ise ama Türkiye'de satmazlar.

Eğer bulduysan Alibaba'da linkini at. Tabii alabiliyorsan çoğunlukla fazla alımlarda alabiliyorsun onu da Wraith izin verir ise. eğer Alibaba'da ürün var ise tabii bu. Normalde birçok marka zaten Çin'de üretiliyor. Sadece diyorlar ki al şu kadar para ürünün kalıbını kullanma. Wraith bunu yapacak parası var mı zannetmiyorum eğer dediğin gibi Alibaba'da var ise. Başka markalara satabilirler tabii izin verirler ise ama Türkiye'de satmazlar.

Hocam 5 dolar mevzusunu belki de kalite olarak soylemistir. Neticede sirf ismi veya goruntusu var diye 10 dolara mal edilen urunler 100 dolara satilabiliyor.
Wraith W75'e gelince kaliteli fakat kasasina bakinca ayni kasayi kullanan bir sürü klavye var ornek olarak: Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye
Tabii ki switchleri farkli Wraith'le biri mekanik biri manyetik kiyaslanamaz. Ama kasalari ayni demek ki ayni fabrikadan cikiyor. @The Man From E.A.R.T.H.'in dedigi gibi.
Bence ayni fabrikadan cikmalari ve cinde uretiliyor olmalari pek bir sorun degil. Zaten birçok şey gunumuzde cinde uretiliyor. Bu kalitesiz oldugu anlamina gelmez.
Bugün insanlarin kafasindaki soru isareti su, Wraith W75 kronik olarak sorunlu deniyor. Wraith'in sitesine git hep 5 yildiz. Eksisozluke gir, ne belli ne belli degil anlarsin.
Biri aldigi urunu bayağı bir ovmus demis ki tek eksisi bu 5 yildiz vermis ona ragmen yayinlamamislar. Problem su aslinda alinan bir urunun illaki bir kisiye gore kusuru ve sorunu vardir bu kadar kusursuz ve gulluk gulistanlik olmaz. Iade mevzusuda sorunlu. Iade kabul etmiyorlar. Sizde Wraith butcesinde alternatif alinabilecekleri yazabilirseniz seviniriz. Açıkçası Wraith firmasi komple bir guvensizlik olusturuyor yakindan bakildiginda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı