www.senetic.com.tr güvenilir mi?

KhayGHO

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda buradan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir gibi durmuyor ama firma yurt dışı firması gibi görünüyor.
Aklımda çok deli sorular, piyasanın çok altında, piyasada olmayan ürünleri satıyorlar cezbediyor fiyat beni.

Hakkında yorum yok ki, Şikayetvar'da 2 tane şikayet var ürünlerin uzun süredir gönderilmediğine dair.

Yakın zamanda buradan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir gibi durmuyor ama firma yurt dışı firması gibi görünüyor.
Aklımda çok deli sorular, piyasanın çok altında, piyasada olmayan ürünleri satıyorlar cezbediyor fiyat beni.

Bende aynı montitörü stok bekliyordum aynı fiyata 2 ay önce İtopya daydı almadım mal gibi şimdi 7K İtopya'da ve stokta değil ara sıra gelip gidiyor geçen bu sitede gördüm 6K küsur dü şimdi 5.4 olmuş beni de cezbetti fiyatı ama işte güvenilir mi bilmiyorum İstanbul'da adresleri var ama emin değilim.

Bende aynı montitörü stok bekliyordum aynı fiyata 2 ay önce İtopya daydı almadım mal gibi şimdi 7K İtopya'da ve stokta değil ara sıra gelip gidiyor geçen bu sitede gördüm 6K küsur dü şimdi 5.4 olmuş beni de cezbetti fiyatı ama işte güvenilir mi bilmiyorum İstanbul'da adresleri var ama emin değilim.

Ne bir sipariş deneyimi, ne de bir bilgi var. Açıkçası herkes gibi bende şüpheci gözüyle bakıyorum piyasada 240Hz monitör kalmamışken burasının 5.300'e piyasanın çok altında satması ve stokların bitmemesi daha da şüpheci duruma sokuyor beni, İstanbul'daki adreslerinde satış yapıyorlar mı yoksa temsili duran yer mi?

Güvenli değil. Tercih etmeyiniz. 200-300 TL ucuz alacağım deyip paranızdan olmayın arkadaşlar.

Piyasada 240Hz IPS panel monitör kalmamış, hepsinin fiyatları 7000 7500 arası, bu sitede bu fiyata satılması ve stokta olması bu site üzerinde durmama neden oluyor.

Piyasada 240Hz IPS panel monitör kalmamış, hepsinin fiyatları 7000 7500 arası, bu sitede bu fiyata satılması ve stokta olması bu site üzerinde durmama neden oluyor.
Hocam amaç o zaten. Ucuz fiyata koy. Parayı haneye geçir. Sonrasında hukuğu kullanarak müşteriyi mağdur et. Kanmayın hocam kanmayın. Kimse bu şekilde indirim yapmaz. Ticaret dünyası burası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı