X-AMP supplement by-Savaş Cebeci alınır mı?

shred-x ürününün içerik bölümünde yohimbin yazıyor ama soru cevap kısmında içinde var mı sorusuna yohimbine bulunmamaktadır yazıyor ilginç

Savaş Cebeci'nin yıllardır üzerinde çalıştığı supplementler hayata geçti, sizce alınır mı?

Arkasında Hasan Güler mevcut, şahsen önermem. Nutriking markasının ve Hasan Güler'in ürettiği markaların şikayetlerine bakabilirsin. Bu forumda da önceden dillendirilmişti bu konu hatta.
Eğer illa alacağım diyorsanız kreatin alabilirsiniz.

1722006209573.png

Nutriking ile hiç bir soruya cevap vermiyorlar. Çoğu kullanıcısı nutriking ile bir alakanız var mı yazmış görmemezlikten gelmişler. analiz raporları felan hiç bir şey yok. Bir kullanıcı hocam güvenebilir miyim yazmış :D Cevap şu şekilde: Hocana güvenebilirsin :D Daha önce içerik güzel demiştim ama analiz raporları felan hiç bir şey yok

Nutriking ile hiç bir soruya cevap vermiyorlar. Çoğu kullanıcısı nutriking ile bir alakanız var mı yazmış görmemezlikten gelmişler. analiz raporları felan hiç bir şey yok. Bir kullanıcı hocam güvenebilir miyim yazmış :D Cevap şu şekilde: Hocana güvenebilirsin :D Daha önce içerik güzel demiştim ama analiz raporları felan hiç bir şey yok
Zaten firmanın resmi sayfası da Hasan Güler'i yani Nutriking'in sahibini takip ediyor, isteseler de kolay kolay cevap veremezler. İsteyen alsın alıyorsa ancak paranızı buralara harcamayın derim.

Hocam konu biraz eski bu site ve ürünleri hakkında net bir fikri yorumu olan var mı? Benim de testo X ürünü ve içeriği dikkatimi çekmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı