X-AMP supplement by-Savaş Cebeci alınır mı?

Hocam konu biraz eski bu site ve ürünleri hakkında net bir fikri yorumu olan var mı? Benim de testo X ürünü ve içeriği dikkatimi çekmişti.
İnstagramdan Testo X'in üretildiği yeri görebilir miyim hocam dedim diye engel yemiştim 1-2 ay önce Alacaksan supplementlerin alpha king ürününü al ben kullanıyorum memnunum baya

Instagram'dan testo X'in üretildiği yeri görebilir miyim hocam dedim diye engel yemiştim 1-2 ay önce alacaksan supplementlerin Alpha king ürününü al ben kullanıyorum memnunum bayağı.

Bu ürün mü hocam?

Hocam konu biraz eski bu site ve ürünleri hakkında net bir fikri yorumu olan var mı? Benim de testo X ürünü ve içeriği dikkatimi çekmişti.
İnstagramdan Testo X'in üretildiği yeri görebilir miyim hocam dedim diye engel yemiştim 1-2 ay önce Alacaksan supplementlerin alpha king ürününü al ben kullanıyorum memnunum baya

Bu ürün mü hocam?
Evet bunu kullanıyorum gerçekten etkili bir de servis sayısı çok fazla 90 servis + içinde günlük d vitaminini alabiliyorsun + Çinkoyu alabiliyorsun magnezyum'u b6 vitaminini alıyorsun. Ayrıca zma almak yerine bunu almak daha mantıklı :D

Evet hocam güzel ürünmuş sağ olun. Sizce icindeki D vitamini ve ZMA dışında tribulus ve çemen otu gibi şeyler işe yariyor mu?

Evet hocam güzel ürünmuş sağ olun. Sizce icindeki D vitamini ve ZMA dışında tribulus ve çemen otu gibi şeyler işe yariyor mu?
Çemen ve maça var onlar libido için + tribulusta öyle Bu üründen çok memnunum. Testosteron üretimini arttırmak için kullanılan bir ürün bu zaten. Tabiki steroidler gibi etki yapmaz ama gerçekten etkili bir ürün

Çemen ve maça var onlar libido için + tribulusta öyle bu üründen çok memnunum. Testosteron üretimini arttırmak için kullanılan bir ürün bu zaten. Tabii ki steroidler gibi etki yapmaz ama gerçekten etkili bir ürün.

Hocam siz bir süredir kullaniyorsanız size birkaç sorum olacak. Bu tarz ürünlerde bir süre sonra ara vermek gerekiyor mu? İlk aylar etki edip vücut alışınca etkisinin azalması veya bırakınca bir süre psikolojik veya fiziksel kötü hissetme vs. oluyor mu?

Hocam siz bir süredir kullaniyorsanız size birkaç sorum olacak. Bu tarz ürünlerde bir süre sonra ara vermek gerekiyor mu? İlk aylar etki edip vücut alışınca etkisinin azalması veya bırakınca bir süre psikolojik veya fiziksel kötü hissetme vs. oluyor mu?
En doğrusu bunları kullanmadan önce doktora başvurmak çünkü belki senin çemen'e alerjin olabilir maça'ya alerjin olabilir bunun vebalini almam ama ben mesela 2-3 aydır kullanıyorum ve beğendim de şöyle bir şey var. Kingsize ürünleri bu almak istediğin adamın ürünlerinden çok daha kaliteli çünkü nestle satın aldı kingsize'yi bu yüzden nestle güvencesiyle tüketiyorum. ara vermek sana kalmış ben mesela bazı günler antrenmandan önce bazı günler unutuyorum :D kullanmıyorum ya da gece uyurken zma niyetine kullanıyorum. Orası sana kalmış =)

En doğrusu bunları kullanmadan önce doktora başvurmak çünkü belki senin çemen'e alerjin olabilir maça'ya alerjin olabilir bunun vebalini almam ama ben mesela 2-3 aydır kullanıyorum ve beğendim de şöyle bir şey var. Kingsize ürünleri bu almak istediğin adamın ürünlerinden çok daha kaliteli çünkü nestle satın aldı Kingsize'yi bu yüzden nestle güvencesiyle tüketiyorum. Ara vermek sana kalmış ben mesela bazı günler antrenmandan önce bazı günler unutuyorum :D kullanmıyorum ya da gece uyurken ZMA niyetine kullanıyorum. Orası sana kalmış =)

Tamamdır hocam teşekkürler.

@Vitaesmourte hocam Alpha kingde magnzeyum oksit formaymış. Bundan dolayı almamak mantıklı mı biraz kafamı kurcaladı bu durum. Bisglisinat veya en azından sitrat olsaydı daha iyi olurdu. Siz bu ürünü kullanırken kaliteli bir ZMA'daki gibi uykunuzda fayda görüyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı