X15 gamepad alınır mı?

xxavi

Centipat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi masaüstü için bu kolu almayı düşünüyorum 1300TL gibi bir fiyatı var. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi masaüstü için bu kolu almayı düşünüyorum 1300TL gibi bir fiyatı var. Alınır mı?

Alma kargo dahil 30 euro sınırı var. 1100 geçmiyor galiba yeni yasa çıktı. Bir araştır.

Bence alınmaz. Yurt dışı kolları çöp. Bir çöp alacaksam da yurt içi Monster kolunu alırım geçen 1100TL'di.
Aynen dead zone canavarı ve hall effect olmayan berbat monster kol. Sen o kol Türkiye'de üretiliyor mu sanıyorsun? Çinin en kötü üreticilerinden en ucuza alınıp (150 200 lira) marka basılıp satılıyor. Berrrbat komponent kalitesi rezalet. Önerme bir daha mümkünse.

@He stole my money

Aynen Dead zone canavarı ve hall effect olmayan berbat Monster kol. Sen o kol Türkiye'de üretiliyor mu sanıyorsun? Çin'in en kötü üreticilerinden en ucuza alınıp (150 200 lira) marka basılıp satılıyor. Berrrbat komponent kalitesi rezalet. Önerme bir daha mümkünse.

Hepsi aynı çöp ucuz diye yazdım. Orijinal Xbox kolu dışı hepsi çöp.

Daha dün arkadaşımın vergi dahil 1100 liralık siparişi sorunsuz teslim edildi bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.

Gelmesi 15 20 gün sürecek. Belki de daha üzün. Garantisi var mı? Gümrüğe takılsa bir sürü tatava.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı