X3440 + RX 560 vs R3 2200G sistem

RX560 içeren sistem ikisinin de ilk haliyle karşılaştırıldığında daha iyi. Ancak ileriye dönük değil ve yapılabilecek hiçbir yükseltme yok gibi. O sistemin son hali o olur ancak. Ben olsam güncel bir APU sistem toplayıp zamanla onu yükseltirdim. Bu karar size bağlı. Alıp o haliyle kullanacaksanız Xeon sistem. İleride yükseltirim diyorsanız sıfır APU sistem.

RX560 içeren sistem ikisinin de ilk haliyle karşılaştırıldığında daha iyi. Ancak ileriye dönük değil ve yapılabilecek hiçbir yükseltme yok gibi. O sistemin son hali o olur ancak. Ben olsam güncel bir APU sistem toplayıp zamanla onu yükseltirdim. Bu karar size bağlı. Alıp o haliyle kullanacaksanız Xeon sistem. İleride yükseltirim diyorsanız sıfır APU sistem.

Ama R3 2200G en fazla RX 570'e gücü yetiyor o yüzden çok da bir yükseltme yapılamaz.

Ama R3 2200G en fazla RX 570'e gücü yetiyor o yüzden çok da bir yükseltme yapılamaz.
Birisi güncel AM4 soket diğeri de 10 yıllık 1156 soket. Piyasa AM4 işlemci dolu zamanı gelince onu bile yükseltip aynı sistem üzerinden devam edilebilir. 2021de 10 yıllık DDR3 sistemlere para verilmemeli artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı