X4 950 + GT 1030 Sistem

Sarı Kanarya

Hectopat
Merhabalar, incehesap sitesinden kendime uygun sistem topladım. Sorularım olucak.

1) Parçalar uyumlu mudur ?
2) Sistemde sadece Euro Truck Simulator 2 ve CS:GO oynuyacağım yeterli midir ?

Bütçem bu kadar el verdiği için fiyatta yukarı çıkamıyorum.

Kasam.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
710 liraya bu ikiliyi alacağına, sadece Ryzen 5 2400G alsan daha iyi. Tabii bütçen kısıtlı olduğu için Ryzen 3 2200G bile daha mantıklı olur.
Ryzen 3 2200G, dahili GPU(Vega 8) CS:GO performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dghsfgjh.jpg

Son düzenleme:
Sistemde güç kaynağı göremedim? Bütçen ne kadar ve parçaları farklı sitelerden alıp montajını sen yapsan olur mu?

Dediğin oyunlar için yeterli. Parçalar uyumlu.
Sistem için kasanın güç kaynağı bana göre yeterli olur diye düşündüm. Montaj konusunda işlemci monte etmesinde zorlanıyorum. O yüzden tek siteden toplamam lazım.
Bütçe söyleyin.
Bütçe 1600 TL
PSU sistem de yok.
PSU kasanın içinde varmış. Yeterli olur diye düşündüm.

710 liraya bu ikiliyi alacağına, sadece Ryzen 5 2400G alsan daha iyi. Tabii bütçen kısıtlı olduğu için Ryzen 3 2200G bile daha mantıklı olur.
Ryzen 3 2200G, dahili GPU(Vega 8) CS:GO performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 295399

APU sistemler 2GB RAM harcıyormuş. 4GB RAM bence az

Son düzenleme:
Pentium g4560 toplayın x4 950 ye göre tekli çekirdek ve çoklu çekirdek performansı fazla ve 14 nm x4 950 28 nm. Ve pentium g4560 da hd graphics 610 var ekran kartı bozulursa falan gene düşük ayarda oynarsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı