X4 950 & RX560 Sistem Yükseltmeye Değer mi?

Mersinli33

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
1.078
Makaleler
2
Çözümler
5
Arkadaşlar bu sistemi kullanmaktayım. Sizce parçalar upgrade edilmeye değer mi yoksa kasayı satayım mı? Satacak olursam ne kadar eder lütfen onu da söyleyin.
  • Amd Athlon X4 950
  • Gigabyte A320M-DS2
  • Gskill Aegis 2133Mhz 8 GB
  • XFX RX560 4 GB
  • Powerboost VK-G1011s kasa
  • Thermaltake 500W Psu
  • 1 TB 7200 RPM HDD
 
İkinci el Ryzen 3 1200 alabilirim belki ama anakartın 2133 mhz ram desteklemesi gelecekte sıkıntı çıkarır gibime geliyor.
 
Eğer Bilgisiyarını Yükseltmek İstiyorsan Sadece Bir Parça İle Yaparsan Bilgiyarın Hıxlanmaz Aynı Olur Ama Bütün Parçaları Değiştirirseb Hızlanır Bilgisiyarın
Öneriniz nedir neleri yükseltmeliyim? Şuan yükseltmeye para vermektense kasayı satıp üzerine para koyup yeni pc almak daha mantıklı geliyor. Şuan ki bilgisayarımın ömrü ne kadardır?
 
Eğer Bilgisiyarını Yükseltmek İstiyorsan Sadece Bir Parça İle Yaparsan Bilgiyarın Hıxlanmaz Aynı Olur Ama Bütün Parçaları Değiştirirseb Hızlanır Bilgisiyarın
Bal gibi de hızlanır. Hem hızlanır hem de FPS artar. SSD alırsan tek parçayla sistemini harddiske göre kat kat hızlandırmış olursun. Ekran kartı alırsan da FPS'yi doğrudan arttırmış olursun. Aynı şekilde işlemci burada olduğu gibi darboğaz yapıyorsa işlemciyi yükseltmek de takılma sorununu çözebileceği gibi FPS'yi de doğrudan arttırır.
 
Gerçek bir tavsiye istersen dostum, cihazın üzerinde ekran kartını al geri kalanı sat 2.elden temiz bir ryzen sistem topla sonrasında ddr 4 bir sisteme yatırım yap en azından.
 
Ekran kartın çoğu günümüz oyununu orta-yüksek ayarlarda 60 FPS verebilecek durumda değil. RX 570, ve hatta 580 almanı öneririm. Tabii işlemci yükseltmesi eşliğinde.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı