X470 serisi anakart seçimi

H4l1l1905

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, anakartımı yenilemeyi düşünüyorum lakin kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci 2700X aldım, buna uygun kart almak istiyorum X470 serisinden. MSI X470 GAMING PRO Carbon mu yoksa ASUS ROG STRIX X470 F GAMING mi almalıyım? Farklı önerisi olan varsa buyursun. RAM'ler Adata XPG D41 3200MHz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, anakartımı yenilemeyi düşünüyorum lakin kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci 2700X aldım, buna uygun kart almak istiyorum X470 serisinden. MSI X470 GAMING PRO Carbon mu yoksa ASUS ROG STRIX X470 F GAMING mi almalıyım? Farklı önerisi olan varsa buyursun. RAM'ler Adata XPG D41 3200MHz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
X570 al.

Ekran kartınız nedir? Neden özellikle X470 istiyorsunuz?
Son olarak bütçe nedir?
Msı 1660 ti Gaming x DDR 6
Ekran kartınız nedir? Neden özellikle X470 istiyorsunuz?
Son olarak bütçe nedir?
1 ya içinde 4 kez ram arızası aldım işlemci yi değiştirdim 3500x den 2700x e geçtim 4.ram değişimim ve o kadar bıktım ki bir daha sorun yaşamak istemiyorum onun için anakartı mı da değiştirmek istiyorum
Bütçem 1400 max seviye x570ler bütçemi aşıyor diyelim alacak olsam hangi marka model x570 al demek kolay konuyu açmamdaki amaç farklı

Msı 1660 ti Gaming x DDR 6

1 ya içinde 4 kez ram arızası aldım işlemci yi değiştirdim 3500x den 2700x e geçtim 4.ram değişimim ve o kadar bıktım ki bir daha sorun yaşamak istemiyorum onun için anakartı mı da değiştirmek istiyorum

Bütçem 1400 max seviye x570ler bütçemi aşıyor diyelim alacak olsam hangi marka model x570 al demek kolay konuyu açmamdaki amaç farklı

Son düzenleme:
AM4 Motherboard VRM List(Comparing).png
Merhabalar öncelikle, bu bütçede X470F Gaming almalısınız.
Gigabyte X570 Gaming X, Gigabyte X570 serisinin giriş modeli. Bunun yukarıda verdiğim tablodan da karşılaştırarak anlayabilirsiniz.
Bunun yanında, bütçenizi biraz daha rahatlatmak istiyorsanız eğer B450 Tomahawk MAX almalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı