X5460 işlemcili DDR3 sisteme RAM tavsiyesi

Tayfunekici

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi formlar diliyorum eski bir DDR 3 sistem kullanıyorum ve bu sistemi 16 GB yapmak istiyorum bildiğiniz üzere DDR 3 RAM'lar çok pahalı ve yanlış RAM almak istemiyorum sistem özelliklerim şu şekilde:

Intel X5460 3.80 GHz 771 pin (modlu)
Gigabyte EP43T-UD3l rev1.0
RX 570.
2x2GB 1333 MHz 4 GB RAM.
500W PSU.
Arkadaşlar biraz cahilim bu konuda eksik bilgi yazdıysam özür diliyorum. Anakart slotlarım 4 GB destekliyor 4x4 16 GB yapmayı planlıyorum sizin de RAM tavsilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim ve sistemim için tavsiyeleriniz var ise her zaman öğrenmeye hazırım tekrardan iyi günler.
GIGABYTE.png

Bilgisayarı ne için kullanacağına göre değişir. 8 GB yeterli olabilir.

Genelde sosyal platformlarda işim oluyor hocam arada oyun oynuyorum kafa dağıtmak için Metro, Stalker, veya Skyrim tarzı single oyunlar ama artık chrome bile 2 3 GB RAM kullanıyor o yüzden yükseltsem PC rahatlar mı diye düşündüm cevabınız için çok teşekkürler.
O sistem için 8 yeterli olur boşa masraf yapmayın.

Hocam bende aynı fikirdeyim aslında DDR3 sisteme bu kadar masraf yapmaya değer mi onu düşünüyorum çok teşekkür ederim.
Kingston kvr1333d3n9/4g genellikle LGA 775 pin anakartlar ile sorunsuz çalışan RAM'lerden birisi. LGA 775 'pin anakartlarda RAM'ler ile uyum sorunları olabiliyor.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum hocam bende buna bakmıştım uyumluluk sorunu yaşar mıyım diye aklıma takılmıştı tekrardan çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı