X5460 işlemciye overclock yapmak

Attığın videoda adam göstermiş zaten 20. saniye de. Kendisi manuel olarak yapmayı tercih etmiş ama sen fazla bilgin yoksa voltaj vs vermeden hazır profillerden birisini seçerek kullanabilirsin. %20'ye çıkmıyor bende %15 de kullanıyordum ilk başlarda ancak daha sonraları manuel olarak yaptım. Burda ki önemli konu mutlaka ısı değerlerini kontrol et çok ısınıyorsa ona göre kısarsın OC'yi.
Ama videodaki yöntemi kullanırsam sorun olmaz dimi tabiki sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim.

Ben bu şekilde kullanıyorum RAM'lerde OC'li. 3.5 de çalışıyor CPU. Riske girmemeniz için ben hazır profillerden seçin dedim zaten siz %15 yapsanız 3.5'i görür ben %15 de 3.44 de kullanıyordum. Manuel değerler kişiye göre değişir yani siz yaparsanız direkt olarak burdaki değerleri girmeyin kendiniz ufak ufak artırın ki ona göre stabil bir değer elde edebilirsiniz.

RTwfIQ.jpg

Ben bu şekilde kullanıyorum RAM'lerde OC'li. 3.5 de çalışıyor CPU. Riske girmemeniz için ben hazır profillerden seçin dedim zaten siz %15 yapsanız 3.5'i görür ben %15 de 3.44 de kullanıyordum. Manuel değerler kişiye göre değişir yani siz yaparsanız direkt olarak burdaki değerleri girmeyin kendiniz ufak ufak artırın ki ona göre stabil bir değer elde edebilirsiniz.

RTwfIQ.jpg
Peki chipset inde ısınma problemi vs. Varmı bı arkadaş kuzey köprüsü nun termal macununu değiş yoksa yakarsın dedi de

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı