X570 anakart 8 pin CPU bağlantısıyla çalışmıyor

Hocam elinizde bundan varsa takın. Duyduğunuz uzun ve kısa bip sayısını yazın.

Son düzenleme:
Hocam bunlar hata LEDleri değil o ledler sadece MSIda var. Bunlar sistemin çalıştığını gösteren LEDler. Muhtemelen RAM bozuk.
Soldan 3. Sütunda dikey olarak takılı değil mi power switch kablosu?
Dikey değil hocam sol üstten 3. ve 4. sırada yatay takılı. Dikkatli bakın öyle olması lazım zaten.

Dikey değil hocam sol üstten 3. ve 4. sırada yatay takılı. Dikkatli bakın öyle olması lazım zaten.
Dikey takmanız gerek. Kılavuz öyle diyor.
Dipnot:Hocam dediğiniz doğru sanırsam. Yazı aşağı gelecek şekilde taktınız mı?

Son düzenleme:
Muhtemelen RAM bozuk.

Yarın konuda geçen her ihtimali farklı 8 pin cpu soketli psu ve farklı belleklerle deneyip buraya yazacağım.

Bence sistemi komple söküp dikkatli şekilde tekrar monte edin. Psu arkasında ki anahtarı kapalı konumda unutacak haliniz yok sonuçta
Birde x570 anakartı sadece 4 pin takarak kullandım. Overclock yapılmadığı taktirde çok sıkıntı olmuyormuş 4 pinde bile
Bu anakart lar üzerinde bileşen olmadan bile Bios a girebiliyor. Üzerinde hiç bileşen olmadan açıldı mı? En azından ekran kartını takın sadece öyle deneyin.

Son düzenleme:
Güç tuşunu açtım hocam tabiki de Üzerinde hiç bileşen olmadan dahi güç alamıyorum. 8 pin ve 20+4 pin bağlı birde power swichi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…