X570 anakart 8 pin CPU bağlantısıyla çalışmıyor

Ampermetreye şuan erişimim yok ne yazık ki. Jumpstart dediğiniz powerswichini birbirine değdirerek bilgisayara güç vermekse onu da denedim. Bilgisayar açılmadan boot etmek te mümkün mü orasını anlayamadım.
Power Switch alternatifi olarak söylemiştim ama tabi o da anlamsız kalıyor.

Ampermetreye şuan erişimim yok ne yazık ki. Jumpstart dediğiniz powerswichini birbirine değdirerek bilgisayara güç vermekse onu da denedim. Bilgisayar açılmadan boot etmek te mümkün mü orasını anlayamadım.
Ekran kartsız açılıyor mu yada ram takılı olmadan? HDD de takmayın.

RAM ve işlemci olmadan olmaz. Sisteme güç geliyor çünkü anakart lambaları yanıyor. Bazı PSU fanları belirli bir sıcaklığa gelmeden çalışmaz. Sorununuz muhtemelen ya bellek ya işlemci en son ihtimal anakart. Ben bellekler bozuk ya da uyumsuz diyorum.
Anladım hocam.
İşlemcim aşağıda.
Anakartta bu
uyumsuzluk yok diye biliyorum. Bu konuda sorun yoksa işlemci veya anakartta sorun dediğinize göre. Bu arada psu şuan kullandığım sistemde güç verildiği an fanı devreye giriyor ve sürekli çalışıyor.

Ekran kartsız açılıyor mu yada ram takılı olmadan? HDD de takmayın.
RAM takılı olmadan sistem çalışmaz. Aynı şekilde RAM bozuksa yine çalışmaz. Bizzat yaşadım. RAM bozuktu ve CPU fanı dahi dönmüyordu

Hocam RAMi gönderin. Sorununuz muhtemelen RAM bozuk.
CPU ve fan olmadan zaten güç alamazsınız.

RAM ve işlemci olmadan olmaz. Sisteme güç geliyor çünkü anakart lambaları yanıyor. Bazı PSU fanları belirli bir sıcaklığa gelmeden çalışmaz. Sorununuz muhtemelen ya bellek ya işlemci en son ihtimal anakart. Ben bellekler bozuk ya da uyumsuz diyorum.
Bu arada anakartın üzerindeki rgb ışıklar yanıyor sadece. Hata olduğunu belirten ledler yanmıyor. O ledler mevcut anakartta.

Asus'ta Debug LED var mı ki?
Speaker varsa takın ötme seslerini x uzun y kısa şeklinde yazın. (x,y sayısal değer)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı