X58 Sisteme UEFİ WİNDOWS 10

Çok iyiymiş hocam aliexpress üzerinde 400tl ye anakart bulamıyoruz,teşekkürler yanıt için.
Rica ederim
Hangi bit pazarı ya buu :D
Şuanki RAM konfigürasyonun biraz kötü açıkcası. En iyisi 4x4 yapman olacaktır diye düşünüyorum. Elindeki RAM'leri satıp üstüne para ekleyip 1600 Mhz 4x4 RAM almayı dene.
Hocam 1. Nesil için o kadar yatırım yapmak istemiyorum bı tane daha 4 GB alıp takicam 10 GB kullanırım dual veya tripple channel olmasa bile veya hepsini satıp 4x2 ram almayı düşünüyorum
Onu yapmak için XMP desteği ram ve anakart ta varsa açtığınız zaman otomatik en yüksek frekansa çıkıyor ama hepsi aynı frekans ta ram olması lazım.

Eğer XMP yoksa Manuel olarak ram çarpanı değiştirmeniz lazım
10 TL ye o anakarttan bulsam hobi olarak tekrar toplardım.

😊😊
😀😀 hayırlısı hocam

Rica ederim

Hocam 1. Nesil için o kadar yatırım yapmak istemiyorum bı tane daha 4 GB alıp takicam 10 GB kullanırım dual veya tripple channel olmasa bile veya hepsini satıp 4x2 ram almayı düşünüyorum

[emoji3][emoji3] hayırlısı hocam
Hocam o 1. nesil diye beğenmediğiniz sistem şuan hala güçlü bir sistem. Youtube'dan bakın x5675 vs i7 8700k videolarına, tabi kaybediyor ama fiyatını göz önünde bulundurmak lazım.

Hocam o 1. nesil diye beğenmediğiniz sistem şuan hala güçlü bir sistem. Youtube'dan bakın x5675 vs i7 8700k videolarına, tabi kaybediyor ama fiyatını göz önünde bulundurmak lazım.
Yok hocam o anlamda değil hani şimdi ram alsam anakart en fazla 1333 MHz destekliyor o ram e para versem ileride yeni sistemde kullanamam, veya sata 3 portu yok sata 2 anakart, ve daha birçok özellikten mahrum kalıyorum :) ama sistem bu haliyle bile gayet iyi R9 280x ekran kartıyla kullanıyorum

Anakart 2000mhz desteklemesi lazım sizde 3 adet pci express yuvası olsa oraya kart takarak usb 3.0 ve sata 3 olarak rahatça kullanabilirsiniz tabi yenisi herzaman daha iyi ama bana 1366 lar 76 model masteng gibi geliyor uğraşması zevkli zamanın oldukça tabi.

Yeni anakartlar da uğraşacak pek bişey yok herşeyi otomatik yapıyor ryzen 2600x X470 anakart kullanıyorum ama 1366 kardeşimde ve şimdi aliexpres ten işlemci alarak birazdaha upgrade yapıcaz

Anakart 2000mhz desteklemesi lazım sizde 3 adet pci express yuvası olsa oraya kart takarak usb 3.0 ve sata 3 olarak rahatça kullanabilirsiniz tabi yenisi herzaman daha iyi ama bana 1366 lar 76 model masteng gibi geliyor uğraşması zevkli zamanın oldukça tabi.

Yeni anakartlar da uğraşacak pek bişey yok herşeyi otomatik yapıyor ryzen 2600x X470 anakart kullanıyorum ama 1366 kardeşimde ve şimdi aliexpres ten işlemci alarak birazdaha upgrade yapıcaz
Anakart destekliyor ama işlemci sitesinde 1333 MHz sınır yazıyor
2 tane x16 pcie yuvası var hocam ama bana o dönüştürücü işine falan girme dediler eğer onu kasdediyorsaniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı