Xbox 360 4 GB alınır mı?

Öncelikle hayırlı olsun. FPS ve grafik konusunda şunu söylemek isterim konsollarda zaten 30fps limiti var ve grafikleri orta ayar üst ayar diye sınıflandıramazsın. Son yıllarda çıkan oyunlarda anti-aliasing olmaması ve gölgelerin gerçekçi olmaması haricinde gayet güzel grafikleri var. Ben yaklaşık 2 ay önce 500gb hdd ile birlikte jtagli xbox 360 slim aldım. Ben de çok kararsız kalmıştım, bilgisayarımın çoğu oyun için yetersiz olmasından dolayı oynayamadığım oyunlar vardı. Şu an gayet memnunum. Online oynayamıyorum ama benim için büyük bir sorun değil. Grafik karşılaştırmalarına bakıp da eski nesilden soğuma. İnsanların da dediklerine pek aldırma, sen keyfine bak ve güle güle kullan.
 
Öyle bisi görmessiniz yani kuzenlerim gelince yada arada kardesimle aynı oyunda oynadığımız surece 360 yada one fark etmez sonuç olarak iki konsolada aynı oyunlar çıkıyor öyle degilmi ...
Bu arada ben araştırarak aldım 32 gb flas belleği amacım live üzerinden ücretsiz verilen oyunlari ve aldığım oyunları kurmak :)
 
Arkadaşlar siz saat dilimini ne sectiniz acaba Türkiye ait saat dilimi yokdu ??

arkadaşlar yeni konu acmak istemedım burdan sormak istiyorum ben bu konsolda live üyelik alarak her ay oyınlardan faydalanmak istiyorum bu yüzden usb ile 1 tb hard disk takabilirmiyim ??
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı