Xbox 360 alınır mı?

Finn Mcmissile

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Babamın iyi bir arkadaşı evinde Xbox 360 olduğunu söyledi. Az kullanılmış. Çocuğu için almış, çocuğu da kullanmamış. Konsol 5-6 kere açılmış. Kamerası ve 2. kolu da var. 350 tane oyun yüklü dedi. Güvenilir. Ve bize 2000 TL dedi.
Sizce alınır mı? Geçen günlerde tozlu raflarda babamın PS2'sini buldum. PES 2014, NFS Undercover gibi oyunlar oynadık. Babamla ve kardeşlerimle pes ve NFS oynuyoruz. Böyle oyunlar oynayacağız. Güncel oyun oynamak benim için önemli değil, yaz sonu gibi PC alacağım zaten. Bana denemek için verecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Babamın iyi bir arkadaşı evinde Xbox 360 olduğunu söyledi. Az kullanılmış. Çocuğu için almış, çocuğu da kullanmamış. Konsol 5-6 kere açılmış. Kamerası ve 2. kolu da var. 350 tane oyun yüklü dedi. Güvenilir. Ve bize 2000 TL dedi.
Sizce alınır mı? Geçen günlerde tozlu raflarda babamın PS2'sini buldum. PES 2014, NFS Undercover gibi oyunlar oynadık. Babamla ve kardeşlerimle pes ve NFS oynuyoruz. Böyle oyunlar oynayacağız. Güncel oyun oynamak benim için önemli değil, yaz sonu gibi PC alacağım zaten. Bana denemek için verecek.
2000 liraya xbox one alırsın sakın alma. İlla xbox 360 istiyorsan 800 liraya falan bulabilirsin.

En sağlam kazık tanıdık kazığıdır. PS2'de Red Dead Revolver, GTA San Andreas gibi kaliteli oyunlar var. Xbox 360'a çok da gerek yok bence.

Xbox One alıp geriye uyumluluk ile çoğu oyunu oynayabilirsiniz. 2.000₺ böyle bir nostalji için çok para.

Aşağıdaki linkte geri uyumlu oyunları görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam güncel oyunları da oynayabilirsiniz çoğunlukla yani Xbox One desteği hala var diye biliyorum, çıkmayan oyun varsa da haberim yok açıkçası.

Ama kamerası da var. 2000 tl etmez mi?
Xbox One alıp geriye uyumluluk ile çoğu oyunu oynayabilirsiniz. 2.000₺ böyle bir nostalji için çok para.

Aşağıdaki linkte geri uyumlu oyunları görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam güncel oyunları da oynayabilirsiniz çoğunlukla yani Xbox One desteği hala var diye biliyorum, çıkmayan oyun varsa da haberim yok açıkçası.

Ama kamerası da var. 2000 TL etmez mi?

Eski donanım ve güncel oyunlardan mahrum bir cihaz için şahsen 2.000₺ vermezdim. Series S sahibiyim ve Game Pass ile zaten eski oyunlara erişebiliyorum ve yeni oyunlar da ekleniyor sürekli kütüphaneye. Xbox One ile aynı şekilde eski oyunlara erişip yeni çıkan oyunları da oynayabilirsiniz. Tercih sizin tabii, benim görüşüm açıkçası almamanız yönünde. Ancak bir arkadaş çıkar bu ya da şu yüzden alınır der ve sebebini açıklarsa da bir şey diyemem. Eski nesillere çok ilgi duymuyorum, benim konsollara karşı ilgim Xbox One ile başlamıştı ve Series S ile ilk kez 8 aydır konsol sahibiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı