Xbox 360 alınır mı?

Nevzat19051

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem biraz kısıtlı konsol almak istiyorum. Sadece PES 2013 vs oynatır da bana yeterli.
Xbox 360 almak istiyorum ama hangi modelleri almam gerekiyor. Kronik ısınma vs sorunları olan modelleri var mı? Nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda herhsngi bir bilgisayar pes 2013 oynatır. Evinizde herhsngi bir bilgisayar varsa ondan oynamak daha mantıklı. Artık günümüzde xbox 360 in görüntü kalitesi de hızı da diğer özellikleri de tatmin etmez bence alınmaz.

Merhaba arkadaşlar,

Bütçem biraz kısıtlı konsol almak istiyorum. Sadece PES 2013 vs oynatır da bana yeterli.
Xbox 360 almak istiyorum ama hangi modelleri almam gerekiyor. Kronik ısınma vs sorunları olan modelleri var mı? Nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Alınabilir ama görüntü kalitesi tatmin etmeyebilir

Şu anda herhsngi bir bilgisayar pes 2013 oynatır. Evinizde herhsngi bir bilgisayar varsa ondan oynamak daha mantıklı. Artık günümüzde xbox 360 in görüntü kalitesi de hızı da diğer özellikleri de tatmin etmez bence alınmaz.
PC var hocam zaten. Ben sadece TV ye konsol bağlayıp oynamak istiyorum.

Anladim hocam. 360 dan sonra çıkan model almak istesem yeterli olur mu acaba ?

Anladim hocam. 360 dan sonra çıkan model almak istesem yeterli olur mu acaba ?

Bu fat kasa nelere dikkat etmelisin sorusuna bir şey diyemem xbox ile ilgili çok bir şey bilmiyorum en azından one için
@393060 hocam konuyu size bırakim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220724_152633_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20220724_152633_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 37

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı