Xbox 360 almadan önce bilinmesi gerekenler

Mert Güven

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar xbox 360 denemek istiyorum ama konu hakkında çok az bilgi sahibim var :) Bir kaç soru soracam müsadeniz olursa:

1- Şimdi xbox 360 slim alacam peki bu xbox 360 slimin harddisk ve ddr3 kaç gb olmalı
2- Online oynamak paralı sanıyorum aylık ne kadar ücret verecem
3- Ellimde Full HD monitör var buna bağlamak için apart varmı varsa ismi ne
4 - Çok ısındığını duydum ilerde sorun olur mu
5- Misal verek anlatacam elimde 3 tane oyun var diyelim bunları harddisk yükleyipdemi oynuyor yoksa DVD üzerinden mi oynuyor ?
6- Küçük esnaftanmı almalıyım yoksa AVM merkezlerinden mi almamı tavsiye edersiniz ?

Kusura bakmayın biraz fazla oldu ama bunları bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. XBOX 360'ta DDR3 olduğunu nerede duydun ? Hard diski sonradna 250 GB alıp takabilirsin.
  2. 12 Ay 120 Lira: Xbox 360 Live 12 Ay Gold Üyelik | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
  3. HDMI çıkışı var, doğrudan bağlarsın.
  4. Slim model ısınmıyor, sallamasınlar. 45nm.
  5. İki şekilde de oynayabilirsin. Sana kalmış.
  6. Resmi garantisi olsun derim. Teknoloji mağazalarından al.

1. XBOX 360'ta DDR3 olduğunu nerede duydun ? Hard diski sonradna 250 GB alıp takabilirsin.
  2. 12 Ay 120 Lira: Xbox 360 Live 12 Ay Gold Üyelik | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
  3. HDMI çıkışı var, doğrudan bağlarsın.
  4. Slim model ısınmıyor, sallamasınlar. 45nm.
  5. İki şekilde de oynayabilirsin. Sana kalmış.
  6. Resmi garantisi olsun derim. Teknoloji mağazalarından al.

Recep abi gene ceza yiyecem ama GDDR3 ürün incelemelerinde yazıyor abi. GDDR3 512 MB watch dogs GTA V gibi oyunlarda yeter mi ? Abi monitörde sadece VGA girişi var

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı