Xbox 360 almaya değer mi?

PS3 bakılabilir. Oyun kütüphanesi biraz daha geniş, tamircisini falan bulmak daha kolay. Xbox 360'ın FPS stabilitesi ve grafikleri daha iyi. PS3'ün dahili Wi-Fi ve HDD ile gelmesi gibi özelliklerle sonradan uğramanız gereken olayları ciddi anlamda azaltıyor diyebilirim.

Xbox 360 ve PS3 kullanmış birisi olarak PS3'den sonra Xbox 360'a geçtim PS3 de oynadığım oyunları onda oynadım bir katkısı olmadı sadece arayüzü ve gamepadi kat ve kat iyi ama PS3 de oyunlar daha kaliteli excler sağ olsun PS3 al derim.

8 yıl kullandım konsolu, geçenlerde maalesef ömrü doldu. Temizlemek için torx tornavida gerekiyor, fakat bende yoktu. Isınma sorunu var, JTAG'lı olduğu için Freestyle menüsünde oyun yüklerken konsolun hep 80 derecelerde gezdiğini görüyordum. PS3'ün oyun yükleme olayını bilmiyorum, ama Xbox'da sadece "malûm yerlerden" oyunu indirip ISO'sunu iso2god ile convert etmeniz gerekiyor. Ardından sadece konsolun oyun kütüphanesine klasörü kopyalamanız gerekiyor (hatırladığım kadarıyla). Performans konusunda sıkıntı yaşamazsınız, çoğu oyun stabil 30 FPS'de çalışıyor. 60 FPS oyun olduğunu hatırlamıyorum. Gamepadi oldukça rahat, 8 seneden sonra haşat oldu ama halên çalışıyor. Gamepadin tek sorunu bumperları, bozulmaya acayip müsaitler. Maalesef bu durum Xbox Series gamepadlerinde de devam ediyor.

PS3 bakılabilir. Oyun kütüphanesi biraz daha geniş, tamircisini falan bulmak daha kolay. Xbox 360'ın FPS stabilitesi ve grafikleri daha iyi. PS3'ün dahili Wi-Fi ve HDD ile gelmesi gibi özelliklerle sonradan uğramanız gereken olayları ciddi anlamda azaltıyor diyebilirim.
Xbox 360'ın birçok modeli var. Bunların içinde dahili Wi-Fi ve HDD bulunduran versiyonlar da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı