Çözüldü Xbox 360 gamepad kaç TL'ye satılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Düzgün okumanı rica ediyorum. Kablolu kollar sadece Xbox 360 Core paketi gibi ucuz sürümlerde fiyattan kısabilmek için üretildi, aynı zamanda PC uyumlu olduğu için yaygınlaştı. Core gibi ucuz paketlerin sonlanmasıyla kablolu kol üretimi de sonlandı. Microsoft uzuuuun zamandır kablolu kol üretmiyor. Konu sahibi fotoğraf atarsa öğreniriz orijinal olup olmadığını.

Hocam bu da çakma.

Evet bende dedim zaten sizinki de çakmak bu da çakma.

images.jpeg

images (3).jpeg

Üstteki çakma alttaki orijinal ürün. Kablonun USB'ye varmadan olan kısmına dikkat edin. Çakmada sadece 2. boğum varken orijinalde ilk boğum da var. O ilk boğum çıkarılabiliyor ve daire şeklinde bir arabirim ortaya çıkıyor. Çakmada ise kablonun ayrılabilen bir kısmı yok ve direkt USB arabirimi mevcut.

@246941

Arkasındaki Microsoft yazısıymış, Xbox tuşundaki logoymuş çakması yapılabiliyor lakin o çıkarılabilen kısmı yapamıyor çakmacılar.

Ben kol almayı düşünüyorum eğer uygun bir fiyat verecekseniz mail adresinizi yazın, sizden alayım.

Hocam link Xbox 360 kablolu kol PC/Xbox 360 uyumlu - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 894633278
Eki Görüntüle 836767

Eki Görüntüle 836769

Üstteki çakma alttaki orijinal ürün. Kablonun USB'ye varmadan olan kısmına dikkat edin. Çakmada sadece 2. boğum varken orijinalde ilk boğum da var. O ilk boğum çıkarılabiliyor ve daire şeklinde bir arabirim ortaya çıkıyor. Çakmada ise kablonun ayrılabilen bir kısmı yok ve direkt USB arabirimi mevcut.

@246941

Arkasındaki Microsoft yazısıymış, Xbox tuşundaki logoymuş çakması yapılabiliyor lakin o çıkarılabilen kısmı yapamıyor çakmacılar.

Hocam arkasında Microsoft corpatation yazıyordu ve Xbox 360 kutusunun içinden çıkmışti o yüzden öyle yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı