Xbox 360 JTAG

taymi2

Centipat
Merhaba.
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce FW yapılmış 2. el bir Xbox 360 fat kasa satın aldım. Tek kolu arızalı çıktı. 2. kolu alacağım fakat oyun konusunda bazı çekincelerim var. Konsolu yazlıkta kullanıyorum, sürekli olarak kullandığım bir bilgisayarım zaten var. JTAG atmak için fiyat aldım. İzmir'de 250 TL diyorlar. Ben bunu yapmak yerine Xbox Game Pass sistemine üye olmayı ve oyunları oradan indirmeyi düşünüyorum. Ancak yazlıkta internet yok ve cihaz %90 orada kullanılacak, orada kalacak. Gamepass'e üye olup oyunları indirip yazlığa gittiğimde bu oyunlar çalışır mı? Gamepass sistemi sürekli olarak internet bağlantısı gerektiriyor mu? Forumda ve internette araştırdım ancak bu konu ile alakalı bir cevap bulamadım. Bir de Xbox 360 Gamepass kütüphanesindeki oyunları nereden öğrenebilirim? Xbox'ın kendi sitesi marketine yönlendiriyor. Gamepass kütüphanesindeki oyunlar yazmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Genellikle 2 kişilik Blur, PES, FIFA gibi oyunlar oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce FW yapılmış 2. el bir Xbox 360 fat kasa satın aldım. Tek kolu arızalı çıktı. 2. kolu alacağım fakat oyun konusunda bazı çekincelerim var. Konsolu yazlıkta kullanıyorum, sürekli olarak kullandığım bir bilgisayarım zaten var. JTAG atmak için fiyat aldım. İzmir'de 250 TL diyorlar. Ben bunu yapmak yerine Xbox Game Pass sistemine üye olmayı ve oyunları oradan indirmeyi düşünüyorum. Ancak yazlıkta internet yok ve cihaz %90 orada kullanılacak, orada kalacak. Gamepass'e üye olup oyunları indirip yazlığa gittiğimde bu oyunlar çalışır mı? Gamepass sistemi sürekli olarak internet bağlantısı gerektiriyor mu? Forumda ve internette araştırdım ancak bu konu ile alakalı bir cevap bulamadım. Bir de Xbox 360 Gamepass kütüphanesindeki oyunları nereden öğrenebilirim? Xbox'ın kendi sitesi marketine yönlendiriyor. Gamepass kütüphanesindeki oyunlar yazmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Genellikle 2 kişilik blur, pes, FIFA gibi oyunlar oynayacağım.

Konu ile alakasız fakat kronik sorunlu olan kasayı almamışsınızdır umarım, yazlıkta kullanacaksınız sanırım Ankara'nın soğunda bile ısınma sorunu oluyordu kronik sorunlu kasada.

Beyaz kasa uzun süre kullandım ve bir kere bile hata almadım. 360 da gamepass yok diyebiliyorum. Oyunları usb ye indirip sonra usb yi konsola takıp çalıştırabileceğiniz bir sistem vardı ama unuttum. 250 çok para bu arada daha ucuzuna bakın.

Beyaz kasa uzun süre kullandım ve bir kere bile hata almadım. 360 da gamepass yok diyebiliyorum. Oyunları usb ye indirip sonra usb yi konsola takıp çalıştırabileceğiniz bir sistem vardı ama unuttum. 250 çok para bu arada daha ucuzuna bakın.
Sende hata vermemesi beyaz kasanın bozuk olduğunu değiştirmez. Ayrıca 250TL altı alacağınız XBOX 360'lar büyük ihtimalle önceden 3K vermiş makinelerdir. Abartmışsın.

Sende hata vermemesi beyaz kasanın bozuk olduğunu değiştirmez. Ayrıca 250TL altı alacağınız XBOX 360'lar büyük ihtimalle önceden 3K vermiş makinelerdir. Abartmışsın.
Abartmadım yaşadığım şeyi söyledim :D 250 lira konsol fiyatı demiyor arkadaş içine korsan yazılım çalıştırması için yüklenen şey 250 lira. Okuduğunu anlama kursuna gitmeni tavsiye ediyorum.
hatırlamıyorum ama biraz araştırma yaparsanız belki bir bilen çıkar.
Sistemin adı nedir nasıl öğrenebilirim ?

Birkaç konuya açıklık getireceğim.
1. XboX360 için Gamepass yokmuş.
2. gözlemlediğim kadarı ile ısınma sorunu mevcut ancak kasma donma vs gibi durumlar söz konusu değil. Konsoldan pek anlamadığım için bilemiyorum.
3. bu tarz bir cihaz alacaksanız kesinlikle ama kesinlikle halihazırda başka bir oyun cihazınız (PC veya güncel bir başka konsol) varsa alın. Sürekli olarak kullanılacak bir cihaz değil. Ben arkadaşlarımla ara sıra oynayacağım için aldım. Şimdilik yerine getiriyor görevini.
4. FWli değil JTAG'li alın. Konsol orjinalliğini fazlasıyla koruduğu için hiçbir işlem yapamıyorum şu an. JTAG yapılmış bir konsol olsaydı daha farklı çözümlere gidebilirdim.
5. 2020 yılında alınacak makine kesinlikle değil. Retro oyunlar seviyorsanız alabilirsiniz ancak tatminkar grafikler vs hayalden başka bir şey değil XboX360 için.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu şekilde 2010'dan kalma oyunlarla devam edeceğim. Konsol işine ısınırsam Xbox One ve yeni nesillerinden alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı