Xbox 360 Kablolu Gamepad

Gamepadim Logitech F310.
Bende Metro 2033 de oynadım bıkkınlık geldi sonra xbox360 kontrolcüsünü başka gamepadlara uyarlayan emülatör buldum hatta konuda açmıştım.

Bu olayı biraz düzeltti gibi gibi. Aynen Metro 2033'te özellik var ama yetersiz geliyor bana xinput ayarlarını falan yaparak denedim kayda değer bir değişiklik mi alışkanlık mı piskolojik mi bilmiyorum biraz hedef almak netleşti.

Xbox360 emülatörünü sitesinden deneyip görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? [emoji4]

Ben de tam Snopy gamepad'imden kurtulup bunu almayı düşünüyordum. Çakma bir markanın alsam çok mu dandik olur ki?
Çakma almanı tavsiye etmem. Ürünü eline alır almaz hissediyorsun. Bunun yerine Logitech'in kablolu ve kablosuz gamepadleri var diyeceğim ama onlar bu üründen daha pahalı

Ben bu ürünü senelerdir kullaniyorum lakin hic sürücü kurmadim... Windows'un icinde default olarak gelmiyormu sürücü? Sürücü kurarsak herhangi bir özellik geliyor yada performans farkimi oluyor yoksa?...
Herhangi bir fark olmuyor. Bu bahsettiğim hata bizim kendi bilgisayarımızdaki uzantı ya da dosya eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Başka bilgisayarlarda denediğimde hiçbir sürücü kurmadan rahatlıkla çalıştırdım. Biraz şans meselesi diyebiliriz. Bilgisayarıma yeni format atmıştım. Sanırım bu yüzden oldu.

İncelemeyi gayet başarılı yapmışsınız. İnce detaylara kadar inmişsiniz. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim

Merhaba, öncelikle inceleme için teşekkürler ve eline sağlık

Hangi satıcıdan aldın acaba? Bir de Kablonun uzunluğu ne kadar?

Zaten gamepad ile Fps oynanamiyacağı su götürmez bir gerçek. Fps dedin mi klavye ve mouse devreye giriyor. Ama gamepad ile Fifa, Pes, Dirt2-3 gibi oyunları oynamak çok ayrı zevk.

B

Ben 69 liraya Gittigidiyor üzerinden satın aldım.

Haklısınız bilgisayar biraz eski ama iş görüyor. 7690m idare ediyor. 8 gb ram ve 2. nesil i7 işlemci de olunca sınırda kalıyoruz işte.
Ben daha hd 3450 kullanıyorum ve core 2 quad q8200 çok şanslısınız. Ben hiç oyun oynayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…