Xbox 360 mantıklı mı?

Jagermeister

Hectopat
Daha fazla  
Kafamdaki sorular:

1)Yeni oyunlar 360'a çıkmaya ne kadar devam eder?

2)Online oyunlar için alınan gold mantıklı mı?(avantajlar/dezavantajlar)

3)Performans ve kalite tatmin eder mi?

4)Oyuncu bulmak sıkıntı olur mu?

1) Örnek olarak AC Unity mesela gelmemişti X360'a, oyun konusunda sıkıntı yaratabilir bazı oyunlar çıkmayabilir. Ama 2-2.5 sene devam eder (bence).
2) Gold üyelik bence gereksiz ve çok pahalı, ama Xbox'ı tam anlamıyla kullanmanı da sağlıyor.
3) Grafikler senin için önemliyse yeni nesil ve PC ile çok fark ediyor mesela Far Cry 4 Ps4 ve PC'de (eğer iyiyse donanımın) acayip grafikleri var X360'da bu biraz düşüyor. Tatmin edip etmemesi sana da bağlı.
4) Oyuncu sıkıntı değil hala Xbox'ı olan tonla insan var konsollar çabuk eskimiyor.

Yeni nesil konsol veya PC alma şansınız varsa kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum yeni oyunlar gelmez artık o konsola her ay para ödemek eski nesil oyunlar için saçma olur grafikleri geçtim stabil bi konsol değil örneğin GTA V oynarken kalabalık bir sokaktan geçtiğiniz zaman fps dibe vuruyor ama oyuncu sıkıntısı çekmezsin oynayan kişi vardır hala.Bu arada ben Xbox 360 sahibiyim memnun değilim oyunlarda fps düşüşleri fazlasıyla yaşanıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı