Xbox 360 vs PS3 vs Wii U

Emir65

Femtopat
Daha fazla  
Gençler kuzenlerim bu üçlü arasında kalmış ben biraz araştırma yaptım grafik kalitesi olarak Xbox 360 ile Wii'u iyi FPS olarak Xbox 360 iyi gamepad olarak da Wii'u iyiymiş özel oyun olarak benim görüşüm ya Wii'u ya da PS3 hangisi idare eder baştan belirteyim Xbox One ya da PS4 gibi seçenekler yok.

Wii U'yu pas geçmesini öneririm ben, Xbox 360 nispeten daha güçlü bir konsoldur PS3'e göre ve ağır oyunlarda (örnek RDR1) bu farkı gösterecektir ancak PS3 özel oyunlarını oynamak isterse ve ileride daha rahat satıp elden çıkarayım derse faktörlerini de katarsam PS3 biraz daha ağır basar bence (fiyatına göre birazda, önceden Xbox 360 sahibiydim sorunuz olursa o konsolu kullanmak nasıl diye cevaplayabilirim).

Gençler kuzenlerim bu üçlü arasında kalmış ben biraz araştırma yaptım grafik kalitesi olarak Xbox 360 ile Wii'u iyi FPS olarak Xbox 360 iyi gamepad olarak da Wii'u iyiymiş özel oyun olarak benim görüşüm ya Wii'u ya da PS3 hangisi idare eder baştan belirteyim Xbox One ya da PS4 gibi seçenekler yok.
Grafik kaliteleri iyi ama oyunları açısından Wii U'yu fazla tavsiye etmiyorum. Hem Türkiye mağazası yok (Dolarla veya Euroyla ödeme yapıyorsunuz) hem de PS3 veya Xbox'taki gibi oyunlar Wii U'da fazla yok. Yerinizde olsam Xbox 360 alırdım, kulağa biraz daha mantıklı geliyor.

Xbox 360 tavsiye ederim. Hala kullanıyorum. Oyun bulamam dersen kolaylıkla korsan oyun oynayabilirsin.
Korsana destek yok hocam (!).

Grafik kaliteleri iyi ama oyunları açısından Wii U'yu fazla tavsiye etmiyorum. Hem Türkiye mağazası yok (dolarla veya euroyla ödeme yapıyorsunuz) hem de PS3 veya Xbox'taki gibi oyunlar Wii U'da fazla yok. Yerinizde olsam Xbox 360 alırdım, kulağa biraz daha mantıklı geliyor.

Korsana destek yok hocam (!).

Ben korsan oynasın demiyorum ki, oyun alma durumum yok diyorsa dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı