Xbox 360 vs PS3 vs Wii U

Ben korsan oynasın demiyorum ki, oyun alma durumum yok diyorsa dedim.
Almak isterse 150 TL gibi bir bütçeyle kendisine çok rahat kaliteli 10 oyun alır Xbox mağazasından keza kırdırmakta isterse aynı fiyatlara yaptırabilir.

Birde eklemek isterim bu konsolların 500 GB versiyonunu alın derim, Xbox 360 alacaksanızda 360 E'nin 2014 (sanırım 4. ayıydı emin değilim)'ten sonra üretilen modelleri kırdırılamamakta bundan dolayı korsan fikriniz varsa buna dikkat edin alırken.

Xbox 360 bazı serileri sorunlu bir konsol ps3 (slim-super slim) e yönelmeniz daha doğru olacaktır. Wii U hakkında pek bir bilgim yok.

Grafik kaliteleri iyi ama oyunları açısından Wii U'yu fazla tavsiye etmiyorum. Hem Türkiye mağazası yok (dolarla veya euroyla ödeme yapıyorsunuz) hem de PS3 veya Xbox'taki gibi oyunlar Wii U'da fazla yok. Yerinizde olsam Xbox 360 alırdım, kulağa biraz daha mantıklı geliyor.

Korsana destek yok hocam (!).

Hepsini CFW yapacağım yani korsan oyun yükleme ona göre bakarsak Wii'u özel oyunlarından bir tek sanarın splaatoon ile Zelda breath of the wild güzel PS dede Last of Us GoW Uncharted var Xbox biraz Online FPS oyunları var güzel ama Online olmaz JTAG'li Xbox'da ozm da sanırım bir tek Forza olur gibi bir de Xbox 3 parti desteği diğerlerine gire fazla Witcher 2 falan var bayağı iyi oyun hangisi mantıklı bilmiyorum 3 üde güzel gibi.

Hepsini CFW yapacağım yani korsan oyun yükleme ona göre bakarsak Wii'u özel oyunlarından bir tek sanarın splaatoon ile Zelda breath of the wild güzel PS dede Last of Us GoW Uncharted var Xbox biraz Online FPS oyunları var güzel ama Online olmaz JTAG'li Xbox'da ozm da sanırım bir tek Forza olur gibi bir de Xbox 3 parti desteği diğerlerine gire fazla Witcher 2 falan var bayağı iyi oyun hangisi mantıklı bilmiyorum 3 üde güzel gibi.

Dostum breath of the wild Wii de yok Wii'u da var.

Hepinize saygı duyuyorum ama gerçekten söylüyorum PS de kasma çok heleki TV 4K yani PS3 çözünürlük 720p ama upscaling yapıyor yani 4K ya upscaling yapınca bayağı bayağı kasma durumu olabilir Wii'u da aynı şekilde sanırım Xbox iyi.

Dostum breath of the wild Wii de yok Wii'u da var.

Wii yazmış olabilirim ama Wii'u.

@Emir65
Wii U'yu pas geçin derim, bence hem daha uygun hem daha güçlü olduğu için Xbox 360'a yönelin derim sadece 2014 360 E almayın kırdıramazsınız birde Upscale işiyle uğraşacaksınız bence 360 daha çekici.

Zelda ve diğer Nintendo oyunlarıyla ilgileniyorsanız Xbox 360+Wii(en son 500 lira civarındaydı) alabilirsiniz. Çok daha iyi bir tercih olur.

Sadece Zelda breath of the wild ile splaatoon zombiu ilgileniyorum.

@Emir65
Wii U'yu pas geçin derim, bence hem daha uygun hem daha güçlü olduğu için Xbox 360'a yönelin derim sadece 2014 360'e almayın kırdıramazsınız bir de upscale işiyle uğraşacaksınız bence 360 daha çekici.

Bir yerde gördüm JTAG'li kırık Xbox 360'e vardı duyduğum kadarıyla Xbox 360'e çıktıktan 3 ay içindeki konsolar kırılıyormus doğru mu?

Wii U'yu pas geçmesini öneririm ben, Xbox 360 nispeten daha güçlü bir konsoldur PS3'e göre ve ağır oyunlarda (örnek RDR1) bu farkı gösterecektir ancak PS3 özel oyunlarını oynamak isterse ve ileride daha rahat satıp elden çıkarayım derse faktörlerini de katarsam PS3 biraz daha ağır basar bence (fiyatına göre biraz da, önceden Xbox 360 sahibiydim sorunuz olursa o konsolu kullanmak nasıl diye cevaplayabilirim).

İnternete görmüştüm mclassic diye aparat var daha upscaling yapıyor ve anti alansing ekliyor PS3 takip görüntü kalitesini atırıp overclock yapabilir miyim?

@Emir65 Siz bilirsiniz ama başka aksesuarlar ile uğraşmayın boşuna PS3 için bence, Xbox 360 içinde Winchester anakartlı modeller dışında hepsini JTAG işlemi yapılabilmekte, 07-2014 tarihinden sonra üretilenler Corona yerine Winchester'la gelmekte. PS3'te de çok güç gerektiren oyunlar dışında hiçbir sorun yaşamazsınız aslında sadece Xbox 360 daha ucuzken daha güçlü kalıyor ondan dolayı demekteyim ama yakın fiyatlardaysa eğer ben olsam PS3'e yönelebilirdim daha fazla ilgi çekici oyun var diye (birde kişisel tercihtir bence Xbox 360'ın arayüzü daha kullanışlı ve daha modern görünüyor bunu da eklemek istedim).

Hepinize saygı duyuyorum ama gerçekten söylüyorum PS de kasma çok heleki TV 4K yani PS3 çözünürlük 720p ama upscaling yapıyor yani 4K ya upscaling yapınca bayağı bayağı kasma durumu olabilir Wii'u da aynı şekilde sanırım Xbox iyi.

Wii yazmış olabilirim ama Wii'u.
Cihazı kırıp küçük bir fan ayarı yaparsan düzelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı