Xbox 9. nesil Controller kendi kendine kapanıyor

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Bu sorunun ilk başta pillerden kaynaklandığını düşündüm. Pilini değiştirdim, eskisi gibi oynayabiliyordum evet. Fakat örneğin, Rocket League gibi oyunlarda aniden kol kendini kapatıyor ve kendisi tekrar çalışmaya başlıyor. Epic Games üzerinden oynadığım için mi bu? Çünkü, Steam'de Cyberpunk 2077 oynarken de bu hata gerçekleşiyor. Bunun sebebi nedir? Kronik bir hata mı?

Sağ olun, garantisi varmış. Tekrardan teşekkürler.

Rica ederim.

Bu arada pilleri son bir kez daha bence kontrol edin yani uzun süredir elinizde duran pillerse bitmiş olabilirler. Yeni bir pil alın marketten falan yine aynı sorun çıkarsa garanti kapsamında gönderin. Süreci doğrudan Microsoft üzerinden mi yoksa Amazon üzerinden mi takip edeceksiniz netleştirmek için bence önce Amazon'la görüşün.

Rica ederim.

Bu arada pilleri son bir kez daha bence kontrol edin yani uzun süredir elinizde duran pillerse bitmiş olabilirler. Yeni bir pil alın marketten falan yine aynı sorun çıkarsa garanti kapsamında gönderin. Süreci doğrudan Microsoft üzerinden mi yoksa Amazon üzerinden mi takip edeceksiniz netleştirmek için bence önce Amazon'la görüşün.
Evet aklımda yer ediniyor şu anda, yardımınız için teşekkürler oysa ki garantisinin olmadığını düşünüyordum olması iyi olmuş. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı