Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Konsolun fiyatına lafım yok, doğrudur. Alternatifleri mevcut.Kolu alırken ettiğin masrafı düşünseydin keşke
Konsolun fiyatına lafım yok, doğrudur. Alternatifleri mevcut.Kolu alırken ettiğin masrafı düşünseydin keşke
Bluetooth ve kablolu bağlantı yapılabiliyor. Marketten pil alıp bataryayı şarj etme derdinden kurtuluyoruz. Ekstra masraf göremiyorum ortada? 9 aydır cebimden 2500₺ harici bir para çıkmadı.2500 liraya aldığın gamepad'e birde 1500 lira daha verip dongle mı alacaksın? 4000 liranın üzerine şarjlı kullanmak için birde 1000 lira daha verip batarya paketi mi satın alacaksın? Aynı özelliklere sahip Xbox Layout'lu kollar var 1000- 1200 bandında. Ayrıca Xbox kolunun aksine hall effect analogları var, stick drift olmuyorlar.
Bluetooth ve kablolu bağlantı yapılabiliyor. Marketten pil alıp bataryayı şarj etme derdinden kurtuluyoruz. Ekstra masraf göremiyorum ortada? 9 aydır cebimden 2500₺ harici bir para çıkmadı.
BT 4.0 olan bilgisayarımda neredeyse hiç gecikme olmadan oyun oynayabiliyorum. Dirt Rally 2.0 gibi milisaniyelik manevralar gerektiren oyunlarda bile kayda değer gecikme söz konusu değil.Hocam laf anlatma boşa ağzını yormana değmez. 9. nesil kontrolcü sahibiyim, 1 dongle + 2'li GP recyko ile 2 yıldır sorun yaşamadan kullanıyorum. Konu sahibi 1000 ₺ altına şarj edilebilir pil + şarj cihazı ve dongle alsa yıllarca kullanır.
BT 4.0 olan bilgisayarımda neredeyse hiç gecikme olmadan oyun oynayabiliyorum. Dirt Rally 2.0 gibi milisaniyelik manevralar gerektiren oyunlarda bile kayda değer gecikme söz konusu değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.