Xbox 9.nesil Controller nereden alınır?

2500 liraya aldığın gamepad'e birde 1500 lira daha verip dongle mı alacaksın? 4000 liranın üzerine şarjlı kullanmak için birde 1000 lira daha verip batarya paketi mi satın alacaksın? Aynı özelliklere sahip Xbox Layout'lu kollar var 1000- 1200 bandında. Ayrıca Xbox kolunun aksine hall effect analogları var, stick drift olmuyorlar.
Bluetooth ve kablolu bağlantı yapılabiliyor. Marketten pil alıp bataryayı şarj etme derdinden kurtuluyoruz. Ekstra masraf göremiyorum ortada? 9 aydır cebimden 2500₺ harici bir para çıkmadı.

Bluetooth ve kablolu bağlantı yapılabiliyor. Marketten pil alıp bataryayı şarj etme derdinden kurtuluyoruz. Ekstra masraf göremiyorum ortada? 9 aydır cebimden 2500₺ harici bir para çıkmadı.

Hocam laf anlatma boşa ağzını yormana değmez. 9. nesil kontrolcü sahibiyim, 1 dongle + 2'li GP recyko ile 2 yıldır sorun yaşamadan kullanıyorum. Konu sahibi 1000 ₺ altına şarj edilebilir pil + şarj cihazı ve dongle alsa yıllarca kullanır.

Hocam laf anlatma boşa ağzını yormana değmez. 9. nesil kontrolcü sahibiyim, 1 dongle + 2'li GP recyko ile 2 yıldır sorun yaşamadan kullanıyorum. Konu sahibi 1000 ₺ altına şarj edilebilir pil + şarj cihazı ve dongle alsa yıllarca kullanır.
BT 4.0 olan bilgisayarımda neredeyse hiç gecikme olmadan oyun oynayabiliyorum. Dirt Rally 2.0 gibi milisaniyelik manevralar gerektiren oyunlarda bile kayda değer gecikme söz konusu değil.

BT 4.0 olan bilgisayarımda neredeyse hiç gecikme olmadan oyun oynayabiliyorum. Dirt Rally 2.0 gibi milisaniyelik manevralar gerektiren oyunlarda bile kayda değer gecikme söz konusu değil.

Katılıyorum. Hem 4.0 hem 5.0 ile kullandım, herhangi bir gecikme, kopma vs. yaşamadım. Birkaç gün önce Witcher 3'e başladım, en ufak gecikme hissetmeden oynayabiliyorum. Yine daha öncesinde kol ile oynadığım ETS 2, Forza 4, FIFA 23, Monster Hunter gibi oyunlarda da bir gecikme hissetmedim.

@176187

Özet: Microsoft'un kontrolcü için sunduğu aksesuarları tercih etmek zorunda değilsiniz. Gereksiz pahalılar.

Şöyle ki, 2016'dan önceki kollarda kablosuz bağlanma yöntemi olarak Xbox'ın kendi protokolü kullanılıyordu. Ancak 2016 ve sonrasında üretilen Xbox kontrolcülerinde BT 4.0 desteği de var. 9. Nesil de pek tabii buna dahil.

Dolayısıyla 200₺'ye TP-Link UB500 alıp rahatça kullanabilirsiniz, kaynak benim. Kendim kullanıyorum.

Bataryaya gelelim, zannediyorum ki Play & Charge Kit'ten bahsediyorsunuz. Bahsettiğiniz ürün Türkiye'de pek yok, o yüzden absürt fiyatlara satılıyor; ha stok olsa da yine saçmalığını koruyacaktı. Çünkü kendisindeki pil kapasitesi 1400 mAh, nispeten komik bir sayı.

2 tane GP Recyko 2700(2600 mAh) pil alıp 5200 mAh'lik batarya boyutu edinebilirsiniz. Bütçe yetiyorsa 4 tane alırsınız, bir daha hiç kabloyla cebelleşmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı