Xbox 9.nesil Controller nereden alınır?

Ben 50TL'ye 5.1 aldım, mükemmel çalışıyor.
O parayı verdiğim kolda dongle almamalıyım. Birde üstüne bluetooth gecikmesiyle kullanacağım ha?

1100 liraya bu varken üzerinde %100 vergi olan Xbox kolu alınmaz. Boşu boşuna konsol ürünü olduğu için iki katı para ödüyorsunuz. Normal satış fiyatı 35 40 euro o kolların. O parayı bile haketmiyorlar ama Xbox ile uyumlu çalışan başka kol olmadığı için Xbox'a alınır.

Ne anlatıyorsun sen güzel kardeşim, hangi dongle 1500 ₺? En babası 300 ₺. 400 ₺'ye de pil + şarj cihazı alacak bitti gitti.

PC için soruyorsan Xbox 9. nesilden çok daha iyi kollar var hemde daha ucuza. Xbox için soruyorsan çokta bir seçenek yok. 9. nesil bluetooth ile bağlanıyor ama benim gibi bağzı insanlar gecikme problemi yaşıyor. Anakartın kendi bluetooth'u veya ekstra aldığım dongle falan işe yaramadı bende deli gibi gecikme olmuştu zamanında alıcıyı almak zorunda kalmıştım ama ozaman tabi Xbox 9. nesil 1300TL falandı alıcı desen 2000TL'ye almıştım ikisini.

O parayı verdiğim kolda dongle almamalıyım. Bir de üstüne Bluetooth gecikmesiyle kullanacağım ha?

1100 liraya bu varken üzerinde %100 vergi olan Xbox kolu alınmaz. Boşu boşuna konsol ürünü olduğu için iki katı para ödüyorsunuz. Normal satış fiyatı 35 40 euro o kolların. O parayı bile hak etmiyorlar ama Xbox ile uyumlu çalışan başka kol olmadığı için Xbox'a alınır.

Konuya bayağı hakim bir arkadaşa benziyorsun(!)

Bu arada Nova lite 9. nesil ile kapışamaz ama 9. nesilde Gamesir T4 Cyclone Pro'nun yanına yaklaşamaz PC için.

Şu paraları araştırma yapmadan konsol ürünü olduğu için %100 vergiyle gelen ürüne siz vermiş olabilirsiniz ama bu kadar bariz kötü bir cihazı övmenin manası yok. 125 hz raporlama, kocaman ölü bölge ve 2-3 ay kullanımda stick drift garantili bir cihazdan çok daha iyileri var o fiyata. Haftada 2 batarya değiştirmem en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı