Xbox Xbox 9. Nesil Gamepad İyzico ve Parolapara kampanyalarıyla 2000TL!

O paraya daha iyi ürünler var.

Böyle konu açilmaz. Bende bir şey sandım girdim. Yok onu gir yok bunu gir. Yok bonusun var ise yok şu kart a 10 TL indirim Çorumlu isen 5 TL Çankırılı isen 30 TL daha indirim vs vs. pasaparola ne ondan bile haberim yok benim. 2000 TL'yi görünce alayım 1 tane dedim. Clickbait e bak sen.
İnsanlar nasıl daha ucuza alabilir diye kampanyalardan bahsettim senin için 750 TL bir şey değilse 2750TL'ye alabilirsin dostum. 2750TL de piyasanın en düşük fiyatı şu anda.

xbox gamepad alma işini iyi düşünmek lazım 2kya sanki daha dolu kollar var. daha önce gamesir kullanıyordum ardından xboxa geçtim malzeme kalitesi falan daha iyi hissettiriyor evet ama rb lb ve yön tuşları hiç kullanışlı gelmiyor modlanabilmesi falanda güzel bir özellik oluyordu. ayrıca xboxın pil ile kullanılması olayı da can sıkıcı. ama güzel fiyat

Bence başlığa sadece ürünün asıl fiyatı yazılmalı. Bu tarz kampanyaları herkes ya çoktan kullanmış oluyor ya da uğraşmak istemiyor. Gamepad konusuna gelirsek eğer 2000 liraya alınabilir. Fazlası etmez. Gulikit, Flydigi markaları önermek isterdim ama daha yeni aldığım Gulikit gamepadi iade etmekle uğraşıyorum. Sorunlu geldi. Xbox daha güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı