Xbox 9. nesil gamepad ne kadar eder?

LemonTree68

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun bilgisayarımı iade ettiğim için gamepadimi de artık satmak istiyorum. Ürün Yurtdışı değil, TR Ürünü ve Amazon üzerinden yine Amazon TR satıcısından almıştım. Fatura, kutu içi çıkan kitapçıklar ve kutu gibi şeylerin hepsi tam. Kutuda yalnızca kargoyla gelirken ezik ve göçmeler oluşmuş. Kozmetik olarak hatasız, rengi beyaz. Beyaz olduğu için hiç açıkta bırakmadım dolayısıyla renginin sarılaşması veya solması gibi bir durum yok. Ellerim kirliyken hiç dokunmadım öyle diyeyim temiz kullanıldı. Tamir görmedi garantiye hiç gitmedi. Kutu içerisinden çıkan 2 adet duracell pili kullanıldı. Garantisi daha 1 sene boyunca devam ediyor. Drift, basmama, ölü bölge gibi sorunları yok. Bu gamepadi satmak istesem sizce ne kadar eder?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Oyun bilgisayarımı iade ettiğim için gamepadimi de artık satmak istiyorum. Ürün Yurtdışı değil, TR Ürünü ve Amazondan almıştım. Fatura, kutu içi çıkan kitapçıklar ve kutu gibi şeylerin hepsi tam. Kutuda yalnızca kargoyla gelirken ezik ve göçmeler oluşmuş. Kozmetik olarak hatasız, rengi beyaz. Beyaz olduğu için hiç açıkta bırakmadım dolayısıyla renginin sarılaşması veya solması gibi bir durum yok. Tamir görmedi garantiye hiç gitmedi. Kutu içerisinden çıkan 2 adet duracell pili kullanıldı. Garantisi daha 1 sene boyunca devam ediyor. Drift, basmama, ölü bölge gibi sorunları yok. Bu gamepadi satmak istesem sizce ne kadar eder?
2-2.5k arası eder.

2000 den yüksek edeceğini bende düşünmüyorum. 2 sene garantili sıfırı 2500 iken kimse gelip garantisi 1 sene kalmış kutusunda hasar bulunan 2. el gamepadime 2000 vermez bence?

Nerde 2.5? Link atabilir misiniz? Birde siteden siteye göre değişir ben dolaptaki ürünlere kıyasla fiyat yazdım.

Merhaba arkadaşlar. Oyun bilgisayarımı iade ettiğim için gamepadimi de artık satmak istiyorum. Ürün Yurtdışı değil, TR Ürünü ve Amazondan almıştım. Fatura, kutu içi çıkan kitapçıklar ve kutu gibi şeylerin hepsi tam. Kutuda yalnızca kargoyla gelirken ezik ve göçmeler oluşmuş. Kozmetik olarak hatasız, rengi beyaz. Beyaz olduğu için hiç açıkta bırakmadım dolayısıyla renginin sarılaşması veya solması gibi bir durum yok. Tamir görmedi garantiye hiç gitmedi. Kutu içerisinden çıkan 2 adet duracell pili kullanıldı. Garantisi daha 1 sene boyunca devam ediyor. Drift, basmama, ölü bölge gibi sorunları yok. Bu gamepadi satmak istesem sizce ne kadar eder?
Dediğiniz gibi temiz olması ve garanti devam etmesi sebebiyle 1500-1800TL arası satabilirsin ama kutuya koyup kaldırdığında bozulacak bir ürün değil ve tekrar almak istediğinde 2 katı fiyat verebilirsin ilerde tekrar PC yada konsol alırım diyorsan kutusuna koyup bir köşede saklayabilirsin.

Ürün ne kadar yeni ve garantili de olsa insanlar daha az ödemek için piyasadaki en ucuz ürünlere yanaşacaktır. Yani 1 yıl geçse de aynı fiyata satarsınız.

Doğru yanlış yazmışım dolap sitesinde çok abartılı fiyat koymuşlar komisyonlardan sebep sanırsam.

2000 den yüksek edeceğini bende düşünmüyorum. 2 sene garantili sıfırı 2500 iken kimse gelip garantisi 1 sene kalmış kutusunda hasar bulunan 2. el gamepadime 2000 vermez bence?
Hocam dolapta komisyonlardan sebep fazla yazmışlar nerden satacaksınız siz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı