Xbox 9.nesil kontrolcüye batarya önerisi

Kendim Xbox controllerim için bu şarj kitini kullanıyorum. Gayet memnunum bir eksisini görmedim. Eksi olarak görebileceğim bir şeyi varsa fiyatı biraz tuzlu. Size sağlayacağı artısı sürekli arkadaki kapağı tak çıkar yapmamanız olacaktır. Eğer aradığınız rahatlık ve uğraşmamak ise evet öneririm.
Bazı yabancıların yorumlarında birkaç ay sonra bataryanın sorun çıktığını okudum. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba?

Geçen Haziran'da aldım. Hala sorunsuz kullanıyorum. Ortalama 400 kere şarj edilebilir diye hatırlıyorum. Kitin içinde 1300'lük pil geliyor. O 4 saatte doluyor. 2500'lük pilleri 8 saate yakın şarj ediyorum. Yani iki kolu da yoğun olarak kullanıyorsanız 4 çift 2500'lük yeterli olur. Oyun deneyiminiz hiç etkilenmeden rahat edersiniz.
Fikirlerini ve deneyimlerini aktardığın için çok teşekkür ederim kararımda büyük etki yaratacak.
 
Bazı yabancıların yorumlarında birkaç ay sonra bataryanın sorun çıktığını okudum. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba?
Az önce baktım, 16 Eylül 2023 tarihinde satın almışım, aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Benimkinde herhangi bir sıkıntı yok, çok memnunum, olsa da bir şey olacağını zannetmiyorum Microsoftun servisi gayet iyi. Ucuza yapabileceğin bir ton alternatif mevcut fakat dediğim gibi bir kere alayım bitsin gitsin, rahat olayım diyorsan üzmeyecektir.
 
Az önce baktım, 16 Eylül 2023 tarihinde satın almışım, aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Benimkinde herhangi bir sıkıntı yok, çok memnunum, olsa da bir şey olacağını zannetmiyorum Microsoft'un servisi gayet iyi. Ucuza yapabileceğin bir ton alternatif mevcut fakat dediğim gibi bir kere alayım bitsin gitsin, rahat olayım diyorsan üzmeyecektir.

Ne kadar götürüyor Full şarjla?
 
Dostum ben de o kontrolcüyü satın almıştım ve yarın elime ulaşacak. Yani şarj kiti olmadan cihazı kullanmayı tecrübe etmedim henüz ama benim şarj kitini tercih etmeyişimin nedeni tamamen fiyatı.

Yani biraz pil ile kullanım olsun (şarj ederek kullanmak) biraz da kablo ile kullanım olsun bana idare edilebilir geldi. Satın alırdım almasına ama şarj kiti kontrolcünün yarı fiyatında. O paraya daha elzem denilebilecek şeyler bulursun sen de illaki.

Yine de sen bilirsin.

Veya sadece Xbox ile sınırlı kalmayıp 8BitDo, flydigi, gulikit gibi markalara yönelmekte bir tercih.
 
Veya sadece Xbox ile sınırlı kalmayıp 8BitDo, flydigi, gulikit gibi markalara yönelmekte bir tercih.
Katılıyorum. Özellikle sosyal çevresiyle birlikte oyun oynayan birisi ise ikinci bir gamepad mantıklı olacaktır.

Xbox'ın kendi şarj kitinin fiyatına ikinci bir gamepad olarak 8BitDo alabilir. O da kaliteli bir markaymış.
 
Şu yorumları çok gördüm ''xbox tercih edilmeli ne bi uygulaması var ne birşey tak çalıştır'' ama şöyle bi sıkıntıda var sen bu cihaza pil mı alıcan 2.4 ghz dongle mı alıcan şarj edilebilir pil mi alıcan yani bu tarz eklentilerle ürün f/p'likten çıkıyor birde en üst tier bi gamepadda değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı