Aynen ama şahsen şarjlı pilleri seviyorum hiç kablo derdi olmadan hep kablosuz kullanıyorum ben 4 adet pilim var.Güzel fiyat ancak pil, onların şarj aleti vs. derken fiyat yine yükseliyor. Bunu almak yerine 8BitDo modellerini tercih etmek daha mantıklı. Hem şarj edebileceğiniz istasyonu yanında geliyor. Kalitesi de bu koldan geride kalır değil, hatta stick olarak daha iyi.
Hocam siz kullanıyor musunuz 8Bitdo, nasıldır kalitesi? İncelemeniz var mı forumda? Bakmak çok isterim.Güzel fiyat ancak pil, onların şarj aleti vs. derken fiyat yine yükseliyor. Bunu almak yerine 8BitDo modellerini tercih etmek daha mantıklı. Hem şarj edebileceğiniz istasyonu yanında geliyor. Kalitesi de bu koldan geride kalır değil, hatta stick olarak daha iyi.
2200 TL idi, zam yemiş. Fakat şu detay atlanıyor, 8Bitdo'ların yanında USB Dongle da geliyor. Bluetooth desteği olmayan cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir ve hiçbir gecikme olmaz.Türkiye'de sitelerde 8BitDo şarj standlı olanları 2600 lira bazında. Ben bu ürünü alıp 400 lirayada 4 adet 2700MAH pil+ şarj standı aldım ve ondan ucuza gelmiş oldu.
Aldım daha gelmedi ancak bir arkadaşım hem Xbox kontrolcüsü hem de 8BitDo Ultimate modellerini kullanıyor. Zaten biraz da ona güvenerek aldım.Hocam siz kullanıyor musunuz 8Bitdo, nasıldır kalitesi? İncelemeniz var mı forumda? Bakmak çok isterim.
2200 TL idi, zam yemiş. Fakat şu detay atlanıyor, 8BitDo'ların yanında USB dongle da geliyor. Bluetooth desteği olmayan cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir ve hiçbir gecikme olmaz.
Sizin yaptığınız alışveriş de mantıklı olmuş, güle güle kullanın.
Amazon'dan yurtdışı olarak alınırsa hala 2200 civarına geliyor. Ben 1 hafta önce 1400'e aldım.2200 TL idi, zam yemiş. Fakat şu detay atlanıyor, 8Bitdo'ların yanında USB Dongle da geliyor. Bluetooth desteği olmayan cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir ve hiçbir gecikme olmaz.
Amazon'dan yurt dışı olarak alınırsa hala 2200 civarına geliyor. Ben 1 hafta önce 1400'e aldım.
8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock, Wireless Pro Controller with Hall Effect Sensing Joystick, Compatible with Switch, Windows and Steam Deck (White) : Amazon.com.tr
8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock, Wireless Pro Controller with Hall Effect Sensing Joystick, Compatible with Switch, Windows and Steam Deck (White) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.