Xbox 9.nesil vs PS5 gamepad

Siz hangi Gamepad'i kullanıyorsunuz?

Ben PS3 gamepadi kullanıyorum. Ama çoğunlukla klavyeden oynadığım için ihtiyaç duymuyorum. Alacak olsam büyük ihtimalle Xbox gamepadi alırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dediğiniz olay bu mu? Yani tetikler de ayrıca titreşim mi var?
İkiside çok uzun süre gidiyor. 2 Saatte doluyor.
Tetiklerde ki titreşimi hissedebiliyor musunuz?

Evet tetiklerde ayrıca titreşim var.

Peki avuç kısımlarindaki titresim motorları eşit büyüklükte mi? Yoksa biri az biri fazla mı titreşim veriyor?
Birisi az birisi fazla, dediğiniz gibi. Sol taraf daha güçlü sağ taraf daha zayıf.

Son düzenleme:
Peki bu durum anlaşılıyor mu? Neden böyle? Sıkıntı bir şey mi?
Evet anlaşılıyor. Sıkıntı değil, Microsoft böyle tasarlamış kolu. En iyi hissiyatı bu yerleşim veriyor bu nedenle sanırım. @Yener K. Hocam sizin bilginiz var mıdır ?

Xbox kolunun sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.

İfadeler: w1B
Xbox kolunun sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
Yazdığınız hoş bir şey değil. Konu ile ilgilenmiyorsanız zamanınızı boşa harcamayın. Daha iyi şekilde değerlendirin.
Evet anlaşılıyor. Sıkıntı değil, Microsoft böyle tasarlamış kolu. En iyi hissiyatı bu yerleşim veriyor bu nedenle sanırım. @Yener K. Hocam sizin bilginiz var mıdır ?
Yarın alıyorum sorun çıkmaz umarım.

Yazdığınız hoş bir şey değil. Konu ile ilgilenmiyorsanız zamanınızı boşa harcamayın. Daha iyi şekilde değerlendirin.

Yarın alıyorum sorun çıkmaz umarım.
%100 sorunsuz değil bunu bilin, Bluetooth ile tabii ki. Bazı oyunların Bt modunda destek sorunu var. FIFA 2021, NBA2K21, Watch Dogs 2 ve Tekken 7 benim tecrübe ettiklerim. 3. parti uygulamarla düzeltilebilir bilgim yok. Son olarak da Forza oynamak için Xbox kollarından daha iyisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…