Xbox 9.nesil vs PS5 gamepad

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 5.785
Siz hangi Gamepad'i kullanıyorsunuz?

Ben PS3 gamepadi kullanıyorum. Ama çoğunlukla klavyeden oynadığım için ihtiyaç duymuyorum. Alacak olsam büyük ihtimalle Xbox gamepadi alırım.

Klişe olacak ama PC için bütçe de elverdiği sürece Xbox Gamepad dışında alınmaz. PS5'in tetik titreşimleri zaten çalışmıyor PC'de. Ek olarak Xbox için de Impulse Trigger özelliği bulunmakta. Destekli oyunlarda farkı hissedilmekte. Yani GTA 5 için tüm silahların farklı hislerini birebir hissedebilirsiniz. Kuru titreşim değili destek olmayan oyunlardaki gibi.

Microsoft oyunlarını tam destekle oynayabilirsiniz, gelişmiş titreşimler ile birliktle. Forza oynayacağım da demişsiniz. Bu oyun Xbox Gamepad için en iyi deneyimi sunmakta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz olay bu mu? Yani tetikler de ayrıca titreşim mi var?
İkiside çok uzun süre gidiyor. 2 Saatte doluyor.
Tetiklerde ki titreşimi hissedebiliyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz olay bu mu? Yani tetikler de ayrıca titreşim mi var?

Tetiklerde ki titreşimi hissedebiliyor musunuz?

Evet tetiklerde ayrıca titreşim var.

Peki avuç kısımlarindaki titresim motorları eşit büyüklükte mi? Yoksa biri az biri fazla mı titreşim veriyor?
Birisi az birisi fazla, dediğiniz gibi. Sol taraf daha güçlü sağ taraf daha zayıf.

Son düzenleme:
Peki bu durum anlaşılıyor mu? Neden böyle? Sıkıntı bir şey mi?
Evet anlaşılıyor. Sıkıntı değil, Microsoft böyle tasarlamış kolu. En iyi hissiyatı bu yerleşim veriyor bu nedenle sanırım. @Yener K. Hocam sizin bilginiz var mıdır ?

Xbox kolunun sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
Yazdığınız hoş bir şey değil. Konu ile ilgilenmiyorsanız zamanınızı boşa harcamayın. Daha iyi şekilde değerlendirin.
Evet anlaşılıyor. Sıkıntı değil, Microsoft böyle tasarlamış kolu. En iyi hissiyatı bu yerleşim veriyor bu nedenle sanırım. @Yener K. Hocam sizin bilginiz var mıdır ?
Yarın alıyorum sorun çıkmaz umarım.

Yazdığınız hoş bir şey değil. Konu ile ilgilenmiyorsanız zamanınızı boşa harcamayın. Daha iyi şekilde değerlendirin.

Yarın alıyorum sorun çıkmaz umarım.
%100 sorunsuz değil bunu bilin, Bluetooth ile tabii ki. Bazı oyunların Bt modunda destek sorunu var. FIFA 2021, NBA2K21, Watch Dogs 2 ve Tekken 7 benim tecrübe ettiklerim. 3. parti uygulamarla düzeltilebilir bilgim yok. Son olarak da Forza oynamak için Xbox kollarından daha iyisi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı