talha47 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 112 7 Aralık 2022 #1 Xbox'ı açtım, her yer asagidaki gibi mor. Monitoru bilgisayarda da test ettim, onda da sıkıntı yok. Xbox'la monitor arasında HDMI to VGA donusturucu var, ondan olabilir mi? Xbox'ı daha yeni aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022
Xbox'ı açtım, her yer asagidaki gibi mor. Monitoru bilgisayarda da test ettim, onda da sıkıntı yok. Xbox'la monitor arasında HDMI to VGA donusturucu var, ondan olabilir mi? Xbox'ı daha yeni aldım.
Çözüm Revainer 7 Aralık 2022 talha47 dedi: Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi? Genişletmek için tıkla... İlk kablodan başlayın denemeye varsa fazladan elinizde onu takın yoksa edinin. Düzelmezse dönüştürücü yüzündendir.
talha47 dedi: Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi? Genişletmek için tıkla... İlk kablodan başlayın denemeye varsa fazladan elinizde onu takın yoksa edinin. Düzelmezse dönüştürücü yüzündendir.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 7 Aralık 2022 #2 VGA kısmını çıkarıp düzgün takın VGA'da temassızlık olunca olabiliyor. Artı 0 Eksi
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 Dönüştürücü yüzünden ve kopuk, kırık görüntü kablosundan kaynaklanabilir. Artı 0 Eksi
KS KS talha47 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 112 7 Aralık 2022 #4 XPLSG dedi: VGA kısmını çıkarıp düzgün takın VGA'da temassızlık olunca olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Revainer dedi: Dönüştürücü yüzünden ve kopuk, kırık görüntü kablosundan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi? Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: VGA kısmını çıkarıp düzgün takın VGA'da temassızlık olunca olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Revainer dedi: Dönüştürücü yüzünden ve kopuk, kırık görüntü kablosundan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #5 talha47 dedi: Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi? Genişletmek için tıkla... İlk kablodan başlayın denemeye varsa fazladan elinizde onu takın yoksa edinin. Düzelmezse dönüştürücü yüzündendir. Artı 0 Eksi Çözüm
talha47 dedi: Cok denedim fakat ise yaramadi maalesef. Buyuk ihtimal. Yeni donusturucu mu alayım yoksa baska bir şey yapayim mi? Genişletmek için tıkla... İlk kablodan başlayın denemeye varsa fazladan elinizde onu takın yoksa edinin. Düzelmezse dönüştürücü yüzündendir.
KS KS talha47 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 112 7 Aralık 2022 #6 Güncelleme: Başka bir VGA kablosu kullandım ve sorun benim VGA kablommus herkese onerileri ve katilimları icin teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Güncelleme: Başka bir VGA kablosu kullandım ve sorun benim VGA kablommus herkese onerileri ve katilimları icin teşekkür ederim.