Recep abi bunu denedim daha önce, zaten hepsi açıkmış.Bu hata kodu, Xbox Uygulamasının düzgün çalışmasına izin vermek için bazı Xbox Hizmetlerinin bilgisayarınızda etkinleştirilmediğini gösteriyor olabilir. Bunu denemek ve çözmek için lütfen aşağıdaki talimatlarımı izleyin.
- Başlat'a gidin ve MS Config'i arayın,
- Çalıştırmak için arama sonucundan MS config'i seçin,
- Açılan pencerede hizmetleri seçin,
- 4. Tüm kutuların işaretli olduğundan emin olmanız gerekir - özellikle Xbox Live Kimlik Yöneticisi, Xbox Oyun Hizmetleri / sunucuları (biri veya diğeri) ve Xbox Hizmetleri (Temelde içinde Xbox kelimesi bulunan herhangi bir hizmet)
Eki Görüntüle 652505
- Ardından tamam / uygula seçeneğini seçin
- Son olarak Bilgisayarınızı / Cihazınızı yeniden başlatın.
Windows 10 Pro 2004Windows sürümün nedir?
Çalıştırdım bir şey çıkmadı yazdı. Windows Update' girdiğimde bir şeyler yanlış gitti yazısı var.Windows Update kapalıysa açar mısın? Açık ise bu aracı çalıştır:
![]()
Browse code samples
Get started with Microsoft developer tools and technologies. Explore our samples and discover the things you can build.gallery.technet.microsoft.com
Hata kodu olması lazım, paylaşın.Çalıştırdım bir şey çıkmadı yazdı. Windows Update' girdiğimde bir şeyler yanlış gitti yazısı var.
Hata kodu olması lazım, paylaşın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.