Xbox Controller alınır mı?

coyuncu290

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce bu ürün orijinal midir?Xbox One için kablolu kontrolör, kablolu PC Xbox One Gamepad denetleyicisi, Xbox Series X&S/Xbox One/Xbox One X&S/PC ile uyumlu, çift titreşimli, Joystick ve Audio Jack
Markasi falan da yazmiyor, Türkiye'den hiç alan olmamis sadece Almanya yorumlari gordum ama Türkiye'ye de gelir herhalde. Sizce alınır mı? Fiyati cok makul geldi tam aradigim Controller.
Orjinal Microsoft ürünü değil. Markası YCCSKY.

Beni idare eder mi peki? Logitech F310 var ancak titresim vesaire yok. Bir de Xbox kolu istiyorum dandik midir bu?

Hocam ne desem doğru olmaz fakat sizi çok götürmez. Ben de 2 haftadır gamepad araştırıyordum çoğu gamepadleri gördüm fakat böyle bir marka görmedim. Almamanızı şiddetle tavsiye ederim. Eğer titreşim için yeni gamepad arıyorsanız MSI GC20 V2, GC30 V2 veya 2. el düşünürseniz Xbox One S gamepadi bakabilirsiniz.

Hocam ne desem doğru olmaz fakat sizi çok götürmez. Ben de 2 haftadır gamepad araştırıyordum çoğu gamepadleri gördüm fakat böyle bir marka görmedim. Almamanızı şiddetle tavsiye ederim. Eğer titreşim için yeni gamepad arıyorsanız MSI GC20 V2, V2 veya 2. el düşünürseniz Xbox One S gamepadi bakabilirsiniz.
Hocam bu nasildir sizce? Marka pek unlu degil ancak kotuleyeni gormedim sanirsam lisansliymis. Ben pek anlamiyorum da sizce bu alinir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı