DMN
Decapat
9. nesil dediğin 5 senelik kol. Benim önerdiklerim Çin menşei işi zaten yıllardır gamepad üretmek olan firmaların ürünleri. Hayır hayatında gördüğün tek kol Xbox 9. nesil ve F710 yani gidip millete yok şöyle yok böyle diyip 9. nesil aldırmanın alemi yok. Adam stick drift yediği zaman Microsoft Tüketici hakem heyetine başvurun biz ilgilenmiyoruz dediğinde senmi adamın yanında olucan.Iphone da iyi değil diyen var. Hatta Arda Güler'e bile iyi değil diyen var. Ağzı olan konuşuyor yani. Şarjlı olsa gömülü bataryası olacak ve bu bataryanın ömrü max 2 sene olacak, 2 sene sonra çöp haline gelecek. Bence pilli olması daha iyi ayrıca emin olmamakla birlikte kitsiz de şarjlı pil var ise herhangi bir usb kablosu ile şarj edilebiliyor diye biliyorum. Diğerleri daha ucuzdur eyvallah da ben hiç o markaları bilmiyorum muhtemelen kullanım ömrü kısa olacak. Dediğim gibi F710'u 10 sene kullandım. Bilindik markaydı zamanında halen öyle. Arada fiyat farkı devasa olsa yine amenna derim de önerilen markalar da zaten 2k. ee ben 500 daha veririm piyasanın bir numarasını alırım.
9. nesil kolların membrane sistemi dandik. Analog stickleri drift yapmaya müsait. Ben bile çok az kullanmama rağmen 2 yılda menü butonundaki membrane patladı. Zaten önerdiğimiz ürünlerin 20 saat batarya süresi var hadi pili 2 senede kötüleşti 10 saate düştü full şarjla oyun süresi gene bile şuan dualsense'den daha uzun şarjı gidiyor olacak.
Ayrıca 9. nesil alıp minimum 900TL fiyatı olan şarjlı pil kiti alması lazım üstüne bluetooth ile şans ya gecikme yaşarsa bide 2.4G alıcısına da 1500TL verir ohh deme keyfime. Zaten adam şarjlı pile 900TL verene kadar benim attığım koldan 2 tane alır.
Benim attığım kol 1800TL. Xbox 9. nesil 2300 + 1000TL minimum şarjlı pil parası 3300TL. Zaten attığım koldan 2 tane alsa 3600TL yapar.
Machenike Official Website | Game Your Way
Machenike is a professional e-sports brand invested by Haier Group and one of the strategic partners of Alibaba Group. It was successfully listed in September 2017 and became the first listed company of professional gaming hardware in China
global.machenike.com
GameSir | The Global Leading Game Peripheral Brand
"Gaming is Winning.™" We dedicate ourselves to creating and exploring comprehensive gaming experience as always through our peripherals. products cover game controller, gamepad, keyboard and mouse.
8BitDo
8BitDo is an innovative technology company founded in 2013 that specializes in gaming peripherals. Our vision is to use the latest technology and distinctive design to create a range of high-quality, high-performance, high-compatibility, high-portability and affordable game controllers for gamers.
Flydigi: Ranked No. 1 Controller Company in China
Flydigi, Leading Brand of The Mobile Gaming Peripherals Focusing on Technology Innovations to Deliver Ultimate Gaming Control Experience
Son düzenleme: