Xbox Controller Bluetooth'suz bir bilgisayara bağlanıyor mu?

Bu arkadaş aliexpress'e iade talebinde bulunsa ürün iadesi bile yapılmadan para iadesi yaparlar. Bu tarz arzalı ürün konularında destek sunuyorlar zaten.

Ayrıca her üründe Out of the box dediğimiz hatalı çıkma payı var. Machenike laptop bile üreten bir firma bende de var aynı gamepad ve sorunsuz çalışıyor. Kuzenime de aldım onunki de sorunsuz.

Bu arada analog pinini kırmak büyük başarı yani

Xbox caps'i takmış ama machenike modelin silikon kısmı dualsense modeline daha yakın. O analog yükselticiyi takarken bile fazla zorlayıp kırmış olabilir.

2.4G ile oyun kısmına gelecek olursak nedense ben ve kuzenim gayet rahat her oyunu oynuyoruz zaten gamepad'İ dongle ile bağlayınca Xbox kontrolcüsü olarak görüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca gerçek bir inceleme istiyorsan tavsiyem bu adam olur. İşin en derinine inen nadir adamlardan. Türkçe altyazı ile izleyebilirsin ingilizce bilmiyorsan ben Türkçe kaynaklara bakmam genelde.

Bu ürün nasıl hocam bilginiz var mı?

kitsiz şarj edilebiliyor. Adam e-spor oyuncusu değil anlamayacağı milisaniyelik gecikmenin farkına bile varamaz. Gecikmeye bu kadar önem veriyorsa kablolu kullanabilir zaten. Bir de tüketici hakem heyetine başvurun diyecekler yazıyorsun, senin önerdiğin markalarda bir sorun yaşadığı zaman muhtemelen onu diyecek bir muhatap bile bulamayacak . Tercih onun zaten. Ama vazgeçme nedenleri yanlış bilgilendirmeye dayanıyor. 2.4 G alıcı, şarjlı pil kiti vb. bunlar zorunlu değil bro.
kitsiz nasıl şarj ediliyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı