Xbox Controller Bluetooth'suz bir bilgisayara bağlanıyor mu?

Xbox'u 9. ve 8. nesili kablolu bağlayabilirsin ben şahsen öyle oynuyorum ve DualSense göre tutuşu daha rahat ergonomisi çok güzel ve ele tam oturuyor ayrıca DualSense'yi kablolu taktığında ilk başta çalışmaz uygulama yüklemen gerekir yani her özelliği Xbox'un daha iyi 9. veya 8. nesil almalısın.

Xbox'u 9. ve 8. nesili kablolu bağlayabilirsin ben şahsen öyle oynuyorum ve DualSense göre tutuşu daha rahat ergonomisi çok güzel ve ele tam oturuyor ayrıca DualSense'yi kablolu taktığında ilk başta çalışmaz uygulama yüklemen gerekir yani her özelliği Xbox'un daha iyi 9. veya 8. nesil almalısın.
Xboxtan vazgeçtim. Pil, pili şarj etmek için zımbırtı, bluetooth adaptörü derken fiyat uçuyor. Kablosuz kullanmak istiyorum.

Xbox'tan vazgeçtim. Pil, pili şarj etmek için zımbırtı, Bluetooth adaptörü derken fiyat uçuyor. Kablosuz kullanmak istiyorum.

Ama PC de Bluetooth olmadığını söylüyorsun.

Xbox'tan vazgeçtim. Pil, pili şarj etmek için zımbırtı, Bluetooth adaptörü derken fiyat uçuyor. Kablosuz kullanmak istiyorum.

USB'ye aparatı takılıp kablosuz oynananları diyorsan Logitech gamepad F710.

Son düzenleme:
Şu konuda dönen her gamepad 9. Nesilden ve dualsense'den daha iyi

Hani bari gamepad bilgin yok boşa yazma konuya hocam.

Hocam vazgeçme nedenlerimi yazdım zaten.

Logitech gamepadleri berbat.
ben de xbox 9.nesil almayı düşünüyorum kablolu oynayacaktım. F710'da bazı tuşlar artık çift basıyor veya takılı kalıyor yaklaşık 10 yıldır falan kullanıyordum. Forumda araştırmaya başlayınca herkes bir marka öneriyor. Sen ne düşünüyorsun? Ben xbox 9.nesil alacağım. Trendyolda, hepsi buradada falan Esas Bilişim bir tık uyguna satıyor acaba güvenilir mi?

ben de xbox 9.nesil almayı düşünüyorum kablolu oynayacaktım. F710'da bazı tuşlar artık çift basıyor veya takılı kalıyor yaklaşık 10 yıldır falan kullanıyordum. Forumda araştırmaya başlayınca herkes bir marka öneriyor. Sen ne düşünüyorsun? Ben xbox 9.nesil alacağım. Trendyolda, hepsi buradada falan Esas Bilişim bir tık uyguna satıyor acaba güvenilir mi?
Ne kadara satılıyor?

Ne kadara satılıyor?

2.400-2.500 falan amazon germany ile hemen hemen aynı ama beklemek istemiyorum.

Ne kadara satılıyor?
bir de buna bt adaptör öneriliyor hani sen onun için vazgeçtim demişsin de adaptör 300-400 tl'ye falan var. Neden vazgeçtin ki?

2.400-2.500 falan amazon germany ile hemen hemen aynı ama beklemek istemiyorum.

bir de buna bt adaptör öneriliyor hani sen onun için vazgeçtim demişsin de adaptör 300-400 tl'ye falan var. Neden vazgeçtin ki?
Hem adaptör hem pil şarj aleti almak gerekiyor sanırım. Şarjlı olmaması çok kötü ve ekstra masraflı. Arkadaş diğer gamepadlerin daha iyi olduğunu söyledi. Daha ucuza daha iyileri varsa neden xbox 9. nesil tercih edeyim ki.

Hem adaptör hem pil şarj aleti almak gerekiyor sanırım. Şarjlı olmaması çok kötü ve ekstra masraflı. Arkadaş diğer gamepadlerin daha iyi olduğunu söyledi. Daha ucuza daha iyileri varsa neden xbox 9. nesil tercih edeyim ki.
Iphone da iyi değil diyen var. Hatta Arda Güler'e bile iyi değil diyen var. Ağzı olan konuşuyor yani. Şarjlı olsa gömülü bataryası olacak ve bu bataryanın ömrü max 2 sene olacak, 2 sene sonra çöp haline gelecek. Bence pilli olması daha iyi ayrıca emin olmamakla birlikte kitsiz de şarjlı pil var ise herhangi bir usb kablosu ile şarj edilebiliyor diye biliyorum. Diğerleri daha ucuzdur eyvallah da ben hiç o markaları bilmiyorum muhtemelen kullanım ömrü kısa olacak. Dediğim gibi F710'u 10 sene kullandım. Bilindik markaydı zamanında halen öyle. Arada fiyat farkı devasa olsa yine amenna derim de önerilen markalar da zaten 2k. ee ben 500 daha veririm piyasanın bir numarasını alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı