Xbox Cyberpunk 2077'nin Tüm İade Taleplerini Kabul Edeceğini Duyurdu!

Yapamazlar çünkü insanlara oynanmayan bir oyun sattı bu adamlar. Milleti kandırdılar. Eğer bunu yapmasaydılar linç yiyeceklerdi. Sony ve Microsoft ile bile aralarında sorun olurdu zamanla kullanıcı şikayetlerinden dolayı. Çünkü düpedüz yalan söylediler yani. Eski konsol versiyonları için bu durum böyle. PC'de bile doğru düzgün oynanmıyor ki bu oyun. Hadi bütün platformlara aynı özeni gösteremdiler ki bu bile bir bahane olamaz. Yeterince zamanları vardı. Eğer gerçekten dürüst olsaydılar sadece PC ve güncel konsol sürümlerini piyasaye sürerlerdi. Aynı fiyata oynanmayan bozuk bir oyunu satamazsın.

Biraz uç bir örnek olacak lakin buna benzer olarak Apple şirketinin Iphone'ların sürekli satışını arttırmak için yaptığı ve gayet pişkin olduğu sürüm eskitme ve telefona böylece bir nevi zarar verme stratejisini de görmüştük. Kesinlikle fanboyluk yapmıyorum yanlış anlaşılmasın bu firmanın adını bile Dying Light dışında ilk defa duyuyorum ve o oyunu da oynamadım Cyberpunk'ı da. Sadece oyun camiasında fiyaskolar ve delikanlı yapımlara sürekli denk geldiğimiz için, verdiği zararın arkasında durabilen bir firmayı çok görmüyoruz ve benim gözümde özel olmasa da en azından "bu konuda" takdir edilebilir.

Haklısın bu konuda sana katılıyorum. Oyunun hazır değilken piyasaya sürülmesinden daha yanlış bir adım olamaz. Özellikle senelerdir beklenti yaratmış ve DayZ gibi sürekli alpha veya betada kalabilecek lüksü olmayan türde bir oyunun bitmeden yayınlanmasının bize yansıtılan mantıklı bir açıklaması yok. Kendi içlerinde olabilecek geçerli veya geçersiz sebepleri de bilemeyeceğimize göre şuan ortada olan şey firmanın yarattığı fiyasko. Bunda hemfikiriz ancak benzerlerini çok kez gördüğümüz bir olayda firmaların yaptığı hataların arkasında durmasının nadir bir olay olduğunu düşünüyorum. Görüşüm de bu düşüncemden kaynaklı.

Erken çıkmış oyunlar her zaman sıkıntılıdır. Az daha da bekleseydik oyun şu an kaliteli bir şekilde çıkacak Ti.

Bir 8 sene daha falan bekleseydik herhalde oyun oynanılabilir olacaktı . (!)

Oyun "Erken Erişim" diye çıkmadı arkadaşlar.

Xbox One'da dili İngilizce yapıp mağazadan Cyberpunk 2077'nin sayfasına girince "Kullanıcılar, bu oyun güncellenene kadar Xbox One konsollarında oyun oynarken performans sorunlarıyla karşılaşabilir." uyarı yazısı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…