Xbox Game Pass 3 yıllık nasıl alınır?

Hocam hiç hesabınızda aktif abonelik bulunmaması gerekiyor. Önceden aldığınız olabilir ama aktif olarak devam etmeyecek. Gidip Microsoft Store'dan ucuza 6 aylık Gold Live aboneliği alıyorsunuz hediye olarak. İstediğiniz kadar alabilirsiniz Max 6 adet. Bunları alıp aktif ettikten sonrasında hesap ayarlarına girdiğinizde 1 aylık Ultimate aboneliği ile tüm hesabınızı Ultimate'e dönüştürebiliyorsunuz.
Hem gelecekte ki zamlardan kurtuluyorsunuz hem de aylık 21TL'ye abonelik sahibi oluyorsunuz. Ben 2025'e kadar rahatım mesela çıkan tüm oyunları oynayabileceğim yeni gelenler eskiler.

Evet.
anladım , o zaman ben hatalı devam etmişim,sonuçta mevcut abonelik vardı, o kısmı atlamışım.
Şimdi yeni bir xbox game pass hesabı açtım,hiçbir aboneliğim yok ve hediye kodu girdiğimde ekteki mesajı alıyorum, nasıl devam edeyim, hediye ettiğim mail farklı, bu yeni hesabın maili farklı :p , hediye kodu aktif etmedim henüz.
şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• xbox yeni.jpg
    xbox yeni.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 167
anladım , o zaman ben hatalı devam etmişim,sonuçta mevcut abonelik vardı, o kısmı atlamışım.
Şimdi yeni bir xbox game pass hesabı açtım,hiçbir aboneliğim yok ve hediye kodu girdiğimde ekteki mesajı alıyorum, nasıl devam edeyim, hediye ettiğim mail farklı, bu yeni hesabın maili farklı :p , hediye kodu aktif etmedim henüz.
şimdiden teşekkür ederim.

İstediğiniz hesapta önce Live Goldu aktive etmek şartıyla yapabilirsiniz. İsterseniz kendi hesabınızda Gamepass'in bitmesini bekleyip yeniden yapabilirsiniz 1 ay boşa gitmesin.

Hocam peki ben 12 aylık EA üyeliği alsam, sonrada 18 aylık Gold Live alsam, üstüne bir de Ultimate yapıştırsam 31 aylık Game Pass olur mu?

Maalesef o kadarını bilmiyorum ama EA'den geçişte sistem farklı oluyor. Biraz araştırırsanız EA'den geçerken kaç aylık verdiğini bulursunuz ama şöyle bir hata var. Eğer aboneliğiniz olursa Gold Live olayı patlar o biraz zor gibi yani.
Anladım, o zaman ben hatalı devam etmişim, sonuçta mevcut abonelik vardı, o kısmı atlamışım.
Şimdi yeni bir Xbox Game Pass hesabı açtım, hiçbir aboneliğim yok ve hediye kodu girdiğimde ekteki mesajı alıyorum, nasıl devam edeyim, hediye ettiğim mail farklı, bu yeni hesabın maili farklı :p, hediye kodu aktif etmedim henüz.
Şimdiden teşekkür ederim.

Mail ile ilgili bir kısıtlama yok. Kodu girdiğiniz hesap neyse direk eşleniyor diye hatırlıyorum. Kodları girdikten sonra Hesap'tan abonelik detayları kısmına gelip 1 aylık Ultimate aboneliği alırsanız tamamen işiniz hallolur o gelen mesajı hatırlamıyorum.

İstediğiniz hesapta önce Live Gold'u aktive etmek şartıyla yapabilirsiniz. İsterseniz kendi hesabınızda Game Pass'in bitmesini bekleyip yeniden yapabilirsiniz 1 ay boşa gitmesin.

Eski aboneliğin süresi doldu yenilenmemesi iptal ettim ve bugün bitti. 24 ay Live Gold üyelik aldım daha önce hazır olsun diye. Şimdi onu tanımlayacağım ve sonra tekrar Game Pass Ultimate abonesi olacağım değil mi? Bunun la ilgili videolu anlatım var mı yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Daha önce okuduklarımdan eski abonelik bitincede oluyordu.

24 ay Live Gold üyelik aldım daha önce hazır olsun diye. Şimdi onu tanımlayacağım ve sonra tekrar Game Pass Ultimate abonesi olacağım değil mi?

Evet önce Gold sonra Ultimate.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. 6 ay Live + 1 ay Ultimate Pass alarak üyeliğimi yüksetltim. Ardından + 6 ay Live daha alarak süreyi uzatabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı