Xbox Game Pass alınır mı?

Yeterli sistemim olsaydı kesinlikle alırdım ama şuan sistemim olmadığı için GFN kullanıyorum ve oyunları kendim satın alıyorum.

Umarım bir gün GFN ve Gamepass anlaşma yaparlar ama pek sanmıyorum.
Daha önceden bu konuya böyle bir mesaj atmıştım.

Şuan yeterli sistemim var; i7 10870 - RTX 3060 - 16GB Ram 3200MHz

Ama çok fazla zamanım olmadığından oyun oynayamıyorum :) Şuan kütüphanemde bulunan 30-35 oyunu bitirmeye çalışmak ile meşgulüm :)

bu nedenle hala gamepass almış değilim.

Elimdeki oyunları bitirdikten sonra gamepass alacağım.

Kesinlikle alınır o fiyata yüzlerce oyunu oynayabileceksin ayda 30 TL'den hesaplarsan yılda 360 TL tutuyor o oyunların 3-4 tanesini satın almak istesen bir yılda vereceğinden daha fazlasını ödemen gerekecektir. Ayrıca Xbox anlaşmalı yeni çıkan oyunların neredeyse tamamı anında Game Pass'e geliyor çıktığı gün oynayabiliyorsun. Kaçırma derim yurt dışında 10 euro ülkemizde 30 TL değerini bilin :)

Kardeş euro ile Türkiye parasını karşılaştırma onlar euro bazlı maaş alıyorlar anlayacağın 10 euro daha ucuz onlara göre.

Tabii ki de. Xbox adamdır. Yurt dışında 10 dolar olan şeyin bizde 30 TL olması bile bir mucize zaten.

Ya kardeşim euro ile 30 TL'yi karşılaştırma! Onlar euro bazlı para alıyorlar. Ya millet neden euro ile TL'yi karşılaştırıyorlar anlamıyorum😂😂😂😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı