Xbox Game Pass alınır mı?

Alacaksanız Ultimate alın. İlginizi çeken oyunlar varsa tabii. Üyelik bitmeden oyunları bitirin. Tekrar almaya gerek yok. Bana kalırsa Game Pass çok fazla abartılıyor. Çoğunlukla kalitesiz oyunlarla dolu.

Satıcı güvenilir 4-5 kere alışveriş yaptım problem olmadı.
Hesapta hiç daha önce game Pass kullanılmamış olması gerek.

Teşekkürler bakacağım.

Hesapta hiç daha önce game Pass kullanılmamış olması gerek.

Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?

Teşekkürler bakacağım.

Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?

Aynı hesapta kullanamazsın sürekli yeni hesap açmak lazım
Hep aynı hesaptan kullanmak istiyorsan 45TL'ye 3 aylık Game Pass alabilirsin ama bu hesaplar ortak paylaşımlı hesaplar. Bunlarda Minecraft, EA, Ubisoft'un oyununu oynayamazsın
Şöyle işliyor sana Microsoft hesabı veriyor, bu hesapta yaklaşık 200 kişi oluyor bu arada, Verdiği Microsoft Store hesabına giriş yapıyorsun daha sonrasında Xbox'a girip kendi hesabına giriş yapıyorsun bitmiş oluyor bu hesapları pek önermem 1 ay oynadıktan sonra şifre değişiliyor genelde şansa bağlı

Son düzenleme:
hesapta hiç daha önce Game Pass kullanılmamış olması gerek.
Bu link üzerinden satın alım yaptım ve kod kullanılmış hatası aldım. tavsiye etmiyorum. Satıcı bana "kodu kullanmışsınız" diyor ancak kodu ilk girdiğim andan itibaren kullanılmış hatası aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı