Schwagos
Decipat
Merhaba arkadaşlar Xbox Game Pass almayı düşünüyordum. Fakat 209 TL olduğunu gördüm sizce bu fiyata değer mi?

Hocam İtemsatış'tan 20TL'ye 14 günlük Game Pass kodu almanızı öneririm. Ben sürekli öyle yapıyorum.

Satıcı güvenilir 4-5 kere alışveriş yaptım problem olmadı.
Microsoft Oyunları Forza Horizon 5 Al - Sat | İtemsatış
Buradan Microsoft oyun hesabı satışı yaparak para kazanabilir veya yeni bir Forza Horizon 5 oyunu olan hesap satın alabilirsiniz.www.itemsatis.com
Hesapta hiç daha önce game Pass kullanılmamış olması gerek.
Satıcı güvenilir 4-5 kere alışveriş yaptım problem olmadı.
Buradan Microsoft oyun hesabı satışı yaparak para kazanabilir veya yeni bir Forza Horizon 5 oyunu olan hesap satın alabilirsiniz.www.itemsatis.com
Hesapta hiç daha önce game Pass kullanılmamış olması gerek.
Teşekkürler bakacağım.
Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?
Teşekkürler bakacağım.
Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?
Bu link üzerinden satın alım yaptım ve kod kullanılmış hatası aldım. tavsiye etmiyorum. Satıcı bana "kodu kullanmışsınız" diyor ancak kodu ilk girdiğim andan itibaren kullanılmış hatası aldım.Satıcı güvenilir 4-5 kere alışveriş yaptım problem olmadı.
hesapta hiç daha önce Game Pass kullanılmamış olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.