Xbox Game Pass alınır mı?

Kesinlikle alınmaz. Kullanabilmen için abuk subuk bir ton güncelleme yapmanı istiyor. Game Pass dışındaki oyunlarda yüksek FPS değeri alırken birden düşebiliyor saçma sapan bir şey.
Soylediginiz seylerle hic karsilasmadim xbox oyun modunu kapatirsaniz bence dusmez

Oyunları hepsi PC'de yok,çoğu konsol için.Buradan PC için oyunlara bakabilirsiniz.
Evet, konsol için Witcher 3 ve daha bir sürü kaliteli oyun varken PC için yok, bu saçma olmuş, onun haricinde hep oynamak isteyip oynayamadığım çok seri var, herhalde satın alırım.

Evet alınır oyunları deneyip almak her zaman yararlıdır bazı oyunları o süre içinde bile bitirebilirsin.
Mesela ben Forza Horizon 4 almak istemiştim önce Gamepass aldım oyunu denedikten sonra oyunun beni çok da etkilemediğini fark ettim, bu şekilde gereksiz masraf yapmamış olmakla birlikte birçok yeni oyunu da deneyip satın almış oldum.
Gayet yararlı bir sistem.

Her zaman oyun eklenirse, gerçekten gideri olan bir sistem galiba cevaplara göre.

O oyunlar Xbox aboneliği için. PC kategorisine girip "Game Pass ile dahil" yazan oyunlara bak.

Ben uzun zamandır ultimate sürümünü kullanıyorum ama bende xboxta var, oyun kütüphanesi muazzam fakat pc ile konsol kütüphaneleri farklı ben ikisindende memnunum herkese hitap edebilecek düzeyde parası sudan ucuz zaten kesinlikle tavsiye ederim

Bu arada Microsoft oyunlarına Türkçe yama kuramıyorsun haberin olsun. Alınır bence uygun fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…