Xbox Game Pass almaya değer mi?

• Konuyu başlatan 422470
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.042

422470

Hectopat
Oynayacağım birkaç oyun var. Forza Horizon 5, Resident Evil 7 ( satın alıp iade etmiştim oynar mıyım emin değilim), It Takes Two oynarım bir de. Aklıma başka gelmiyor. Forza ve It Takes Two için alıyorum da diyebilirim. Steam da Forza 4 var 5I merak ettim It Takes Two'yu da arkadaşımla falan oynamak için istiyorum. Almaya değer mi? Kenarda biriktirdiğim 150TL var arkadaşım Steam'den almak istiyor It Takes Two'yu ama Game Pass matnıklı geliyor. Sizce?

Başka popüler oyunlar var mı? Forza gibi It Takes Two gibi.

Ona Game Pass al dedim her ay 30 çok dedi.
O kadar istiyorsa zorlamayın, o oradan alsın. Siz Game Pass alın, yanlış hatırlamıyorsam zaten Origin platformuna yönlendiriyor. Oradan da birbirinizi arkadaş ekleyip oynuyorsunuz. Tam hatırlamıyorum orayı belki bilen biri vardır burada. Ayrıca oyunu oynamak için 1 kişinin sahip olması yetiyor. Para birleştirip Steam üzerinden de alabilirsiniz yani.

Game Pass mükemmel bir hizmet kesinlikle almalısın Steam'den alınca ne değişecek git al Game Pass 6 aylık takıl mis gibi yanında EA playde var mis.

Değer bence dediğin oyunarı almak istesen 1000TL'yi geçer fiyatı Game Pass'le alıp bayağı oynarsınız.
Oyunlarda oyun olsa bari. Yani içinde öyle AAA oyunlar yok hatta tamamen bağımsız oyunlar var. (EA ve Xbox Game Studio hariç.)

RDR2 konsolda vardı sanırım. Bir ara konsol almayı düşündüğümde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

Oyunlarda oyun olsa bari. Yani içinde öyle AAA oyunlar yok hatta tamamen bağımsız oyunlar var. (EA ve Xbox Game Studio hariç.)

30TL'ye gayet iyi bir sistem o oyunları tek tek almaya çalışsan para yetişmez bu arada FM 2022 gibi spor ve HOI4 gibi strateji oyunları falan da var.
Ve kaliteli bağımsız yapımlar var.

30 TL'ye nelere mi erişiyorsunuz?
-Xbox Game Studios Oyunları ilk günden
-Bethesda Oyunları ilk günden
-EA Play oyunları
-Her ay eklenen onlarca yeni oyun (hem büyük hem küçük yapımlar)
-Daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…