hitabes
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
Ram: Corsair Vengeance White RGB 16GB DDR5
Anakart: MSI MPG WHITE X870E EDGE TI WIFI DDR5
Kasa: MSI MPG Velox 100R ATX
- Meslek
- Emlakçı
Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden yaklaşık 2 ay önce S.T.A.L.K.E.R.. Iı oyununa giriş yaparken “oyun kilitlendi hata kodu 0xbdb2e” hatasını alıyordum, o sıra çözüm için yaklaşık 1-2 haftalık bir arayışa, araştırmaya girdim fakat hiçbir çözüm yolu benim için işe yarar olmamıştı.
Bugün ise “the Elder Scrolls IV: Oblivion remastered“ oyununa giriş yaparken “oyun kilitlendi hata kodu 0xbdb2e” hatasını alıyorum bu hatayı Xbox Game Pass'e dahil olan genelde Microsoft oyunlarında alıyorum.
S.T.A.L.K.E.R.. Iı oyununda bu sorunu yaşadığım zaman yabancı forumlar, videolar, Xbox destek ekibi gibi her türlü yolu izledim ama çözüm olmamıştı, Windows 11 için temiz kurulum dahi yapmıştım.
Sonuç olarak, yardımcı olabilecek, bilgi sahibi olan, yol gösterecek birisi varsa memnuniyetle dinlerim ama şunun bilincinde olun tüm forumlara yabancı, yerli fark etmeksizin denk gelene baktım sorunum çözülmedi. Sizden ricam basit çözüm yolları ile vaktimizi kaybetmeyelim(sil yükle, driver güncelle vs.)
Windows 11 son sürüm, RTX5080, 16 GB RAM, Ryzen 5 7600. DDR6.
Bugün ise “the Elder Scrolls IV: Oblivion remastered“ oyununa giriş yaparken “oyun kilitlendi hata kodu 0xbdb2e” hatasını alıyorum bu hatayı Xbox Game Pass'e dahil olan genelde Microsoft oyunlarında alıyorum.
S.T.A.L.K.E.R.. Iı oyununda bu sorunu yaşadığım zaman yabancı forumlar, videolar, Xbox destek ekibi gibi her türlü yolu izledim ama çözüm olmamıştı, Windows 11 için temiz kurulum dahi yapmıştım.
Not: Oyunu Steam üzerinden aldığımda bir problem yaşamamıştım sorunsuz oynadım.
Sonuç olarak, yardımcı olabilecek, bilgi sahibi olan, yol gösterecek birisi varsa memnuniyetle dinlerim ama şunun bilincinde olun tüm forumlara yabancı, yerli fark etmeksizin denk gelene baktım sorunum çözülmedi. Sizden ricam basit çözüm yolları ile vaktimizi kaybetmeyelim(sil yükle, driver güncelle vs.)
Windows 11 son sürüm, RTX5080, 16 GB RAM, Ryzen 5 7600. DDR6.
Son düzenleyen: Moderatör: