Xbox Game Pass Minecraft çıktı

Minecraft laucher web sitesinden indirin yükleyin ve Microsoft hesabını bağlayın boylelikle açılıyor ancak Java Edition açilmıyor.
 
Xbox üzerinde kol ile oynamak cidden zorlamıştı beni. Bilgisayar tarafınada gelmesi ayrı güzel olmuş. 254 Lira vermek yerine, aylık bir ücret ödeyerek bir sürü oyun oynamak. İşte bu!. Game Pass Türkiye şartları içinde en mantıklı servis. Hepinize keyifli oyunlar dostlarım!.
Çoğu oyunda problemleri var ama. Herkes şikayetçi bir çok oyundan, girilemiyor, indirilemiyor vs diye.
 
Minecraft laucher web sitesinden indirin yükleyin ve Microsoft hesabını bağlayın boylelikle açılıyor ancak Java Edition açilmıyor.
Hocam tuhaftır ki bende launcher kendi sitesindende Xbox uygulamasından da yüklenmiyor.

Edit: Arkadaşlar defalarca Xbox'tan indirdiğim launcherı sildim yükledim ve tekrar sildim sonra Minecraft ile ilgili bir şey kalmış mı derken "MinecraftInstaller.exe"yi gördüm. Açtım ve launcher sorunsuz kuruldu. Java sürüm için satın al diyor fakat "Minecraft for Windows" (yani Bedrock sürüm) yükleyebildim. Şimdi oyuna girmeyi deneyeceğim. Şu anda oyunu sıkıntısız oynuyorum.
 
Son düzenleme:
beyler bende giriş sağladım şöyle yaptım e diskine kuruyodum xbox üzerinden minecraft launcheri, c diskine kurmayı deneyince oldu fakat javada sorun var girilmiyor nereden takip edebilirim başka?
 

Geri
Yukarı